2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن

713 بازدید | 76 پست

چجور کنار میایید من دو ماهه میگذره ولی دلم اصلا آروم نمیگیره  

۶ساله ازدواج کردم ۲۳ سالمه شوهرم ۳۳ سالشع با یک زن ۴۳ سالع خیانت کرده بود فهمیدم فقط جنسی نبوده زنگ و پیام و گشت و گذار داشتن 

زنه بیوه بوده 

یک بچه ۵سالع دارم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نداری جدا شو  پشت هر خیانتی که لو رفته چند تا خیانت دیگس که لو نرفته

یک پسر بچه دارم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

واسه من چند سال طول کشید تا یه کم آروم بشم 

اینقدر دردش زیاده که دو ماه خیلی کمه واسه آروم شدن

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

امیدوارم خدا همیشه همراهتون باشه و جواب دل شکستتو رو بده🌿🌿

ولی واقعا برای شوهرتون متأسفام که چنین حماقت بزرگی رو در حق خودش و زندگیش کرده 

خاک تو سر والدینش که ادب و شعور یادش ندادن

Be happy 🖇️❤️💞

من دیدم اولش خیلی گریه کردم یعنی تا یه ماه ولی با خودم کنار اومدم ولی به خودم قول دادم اگه یه بار دیگه همچین کاری بکنه جدا میشم

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

یکسال ودوماهه میگذره داغ دلم‌ از روز اول بیشتره هرچی بیشتر میگذره میفهمم چه مفت عمرمو باختم 

قرار‌نیست خوب شیم فقط باید قوی کنی خودتو وانتقام بگیری از شوهرت اموالشو بگیر واز هیچ اذیتی دریغ نکن تا روزی که خشمت فروکش کنه مدرک جمع کن ولی به خانواده نگو چون پررو میشه وباج نمیده