2777
2789

من واقعا قصد توهین به کار کسی ندارم اما توی یه مقاله علمی خارجی خوندم که ببخشید بعد از دستشویی هرچقدر هم دستمون رو بشوریم بازم کثیفی های زیر کاشت پاک نمیشن.

بعدتو اینستا که میبینم مثلا خانمه با کاشت داره خمیر شیرینی ورز میده حس خوبی نمیگیرم

واقعا قصدم توهین به کسی نبود اگه کسی کاشت داشت و اینو خوند به خودش نگیره. منم حق دارم به اندازه خودم نظر بدم و کاری رو برای خودم نپسندم.

الهی به امید خودت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که پول ندارم ناخن بذارم ولی خوشبحال اونایی که ناخن های قشنگ کاشتن شیک و مرتبن با لاک های خوشرنگ .آدم دلش ضعف میره .

دستی که ناخن بلند و لاک و مانیکور نداره مثل دست کار گرهاست😔

من واقعا قصد توهین به کار کسی ندارم اما توی یه مقاله علمی خارجی خوندم که ببخشید بعد از دستشویی هرچقد ...

منم خیلی چندشم میشه با اون دستا بدون دستکش سالاد درست میکنن مثلا 🤢

به شدت بدم میاد نمازام و طهارت و خدام انقدر برام مهمه که عمرا سراغ همچین چیزی نمیرم

الان چرا ربطش دادی به خدا؟

ما هم بنده خداییم و شما هم از دل ما و اعتقادات ما خبر نداری .

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
اخه وقتی بلنده اون پاییناش در دسترس نیست

من با مسواک مخصوص میشورم.

ناخن طبیعی بلند هم باشه بازم فرقی نداره زیرش جرم میره و باید تمیز کرد.

فقط به روکش ناخن گیر میدید🤐

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
من که پول ندارم ناخن بذارم ولی خوشبحال اونایی که ناخن های قشنگ کاشتن شیک و مرتبن با لاک های خوشرنگ . ...

گیریم دست مثل دست کارگرا باشه،مگه کارگرا چشونه عزیزم؟

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
من با مسواک مخصوص میشورم. ناخن طبیعی بلند هم باشه بازم فرقی نداره زیرش جرم میره و باید تمیز کرد. ...

دوست خوبم شما تمییز میکنی زیر ناخناتو،باور کن یه سریا تمییز نمیکنن 

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

دوستان عزیزم یه نکته ایی بگم قبول کردن یا نکردنش با خودتون ....این نیت جبیره  که آرایشگاه ها  کردن تو مخ مردم کاملا غلطه خودتونو گول نزنین جبیره فقط برای مانعی هست که مجبوری و باید روی پوست باشه نه ناخن کاشت که هیچ اجباری به بودنش نیست پس با وجود کاشت غسل و وضو باطل هست و یه حاج آقایی میگفتن که اگر فرد باردار بشه و با وجود این کاشت غسلش قبول نبست و عواقب بدی برای مادر و بچه هست.....

فدات بشم امام رضا جااااااااان