2777
2789
ربطش به خدا اینه که وضو و غسل باطل میشه

بله میدونم باطل میشه.

نمیخوام مسئله رو اینجا باز کنم حوصله بحث ندارم.

من ناخن میکارم ولی خدا رو قلبا و با تمام وجود میپرستم.

ازش بابت کوچیکترین چیزا شکرگزاری میکنم.

زندگیم وصل به نماز نیست. قبلا نماز هم خوندم.

دلم به خدا وصله که رحمت و نعمت هاشو سرازیر کرده تو زندگیم.

پس به ناخن نیست عزیزم به وضو نیست به غسلم نیست.

فقط خدا رو باید داشته باشی همین کافیه.

موفق باشی

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
میشه یک عکس از دستای زیبا و غیر کارگری خودت بدی برام؟ 

عکستونو و پاک کردید ،،خدا دخترتون واستون نگه داره ،،چقدر اون دستا خوردنیه ؟؟؟

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیزم یه نکته ایی بگم قبول کردن یا نکردنش با خودتون ....این نیت جبیره  که آرایشگاه ها &n ...

منم کاشت و ...قبول ندارم و به غسل و نماز و اینام معتقدم.

اما اینم قبول ندارم کسی که ناخن میکاره باردار شه بچش فردا روز خدایی نکرده چیزیش میشه.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
دوست خوبم شما تمییز میکنی زیر ناخناتو،باور کن یه سریا تمییز نمیکنن 

اره متاسفانه 

منم دیدم کسایی رو که رعایت نمیکنن

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
عکستونو و پاک کردید ،،خدا دخترتون واستون نگه داره ،،چقدر اون دستا خوردنیه ؟؟؟

🥰🥰🥰 خیلی خیلی 😍😍

خدا همه جوجه ها رو حفظ کنه

برا من کامنت گذاشته که دستی که لاک نداره کاشت نداره مثل دست کارگریه 

بعد عکس دستمو بدون لاک و هیچی گذاشتم 

همه میگن انگشتای قشنگ و کشیده ای دارم 

میگه روم نمیشه بگم نطرمو ببخشید 🫠🫠🫠

من خودم بیست نفر نیرو دارم که واسم کار میکنن ، چند تا شون کاشت دارن که موقع کار باید دستکش دست کنن ، خودم که رییس شونم از کاشت متنفرم چون از اینکه چیزی به بدنم اضافه بشه احساس خفگی میکنم. حتا طلا هم نمیتونم بندازم. دستام هم مثل دست کارگر نیست عزیزم همیشه ناخن هام کوتاه و تمیزه . این حرفت خیلی چیپ بود  دیگه

اره متاسفانه  منم دیدم کسایی رو که رعایت نمیکنن

اکثرا رعایت نمیکنن بابا 

طرف حموم به زور میره 

تو مترو از بوی نعششون نمیشه کنارشون وایساد 

بعد فکر میکنی زیر ناخن رو بعد هر بار طهارت ضدعفونی میکنن؟‌ برس میزنن؟ 

بله میدونم باطل میشه. نمیخوام مسئله رو اینجا باز کنم حوصله بحث ندارم. من ناخن میکارم ولی خدا رو ...

خداروشکرکه خدا رو داری و داریم این خوبه ولی خوب تر از این هم میتونه باشه شما که اینجوری دلت خداییه اگه از دستوراتش  بیشتر پیروی کنی زندگیت بهترین میشه فکرشو بکن خودمو میگم روزی که قراره جلو خدا وایسم و جواب پس بدم که چرا تو زندگیم بخاطر یه زیبایی زود گذر و فانی طهارت خودمو نماز و غسلم رو از بین بردم

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
اکثرا رعایت نمیکنن بابا  طرف حموم به زور میره  تو مترو از بوی نعششون نمیشه کنارشون وایسا ...

چی بگم والا 

من فکر میکنم همه مثل خودم هستن

خیلی .خیلی چیپ

والا دیگه نمیدونن چی بگن از خودشون حرف در میارن ، خیلی از آقایون رو میبینی اینقدر ناخن های تمیز و مرتبی دارن .همه شون رده های بالای کاری هستن. کارگر رو از کجاش تراوش کرد من موندم

منم کاشت و ...قبول ندارم و به غسل و نماز و اینام معتقدم. اما اینم قبول ندارم کسی که ناخن میکاره بار ...

من فقط شنیدم که گفتن بدون غسل بچه حکم ز...ا داره چون بدن ناپاک هست که نطفه بسته میشه چون خود غسل که آب  روی بدن ریخته میشه یه سری تاثیرات داره روی بدن برید درمورد حکمت غسل بخونید

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
من فقط شنیدم که گفتن بدون غسل بچه حکم ز...ا داره چون بدن ناپاک هست که نطفه بسته میشه چون خود غسل که ...

نسبت دادن اون کلمه به یک کودک واقعا تهمتی بیشتر نیست،مگه پدر مادرش نامحرم هستن که بچه اینطور بشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗