2777
2789
ببخشید خانمی احساس کردم شما خیلی آدم مقید و واقف به احکام شرعی هستید ،،یه سوال اگه بتونید راهنماییم ...

ممنون از لطفت ببین عزیزن اول بگم که منم یه زنم خیلی ا این چیزا دوست دارم ولی بخاطر حکم خدا ازشون گذشتم حالا شما که میگی هم خودت هم همسرت لاک رو دوست دارین بزن اما وقت بزار و موقع نماز پاکش کن اگه نظر منو میخوای بهت بگم که این اشتباه که شما با همون لاک نماز بخونی و بگی اشکال نداره دیگه مهم دلمه نه عزیزم اینجوری فقط وقتتو هدر دادی و هر جی زحمت کشیدی به باد میره هر جیزی آدابی داره که باید رعایت بشه حالا من یه پیشنهاد دارم شما میتونی همیشه لاک بزنی و وقت نماز بری با استون پاک کنی دوباره بعد نماز لاک بزنی هر دفعه هم میتونی رنگای مختلف بزنی تنوع بشه استون زدن هم وقت زیادی نمیبره کلا شاید پنج دقیقه وقت بزاری با پد لاک پاک کن سریع تمیز میشه گلم من چادری ام به خیلی چیزا موقیدم آدمای  اطرافم اینجوری نیستن نمیدونی چقدر مسخره شدم چقدر حرف شنیدم ولی من تا تهش هستم چون قطعا یه روزی باید محضر خدا حاظر بشم و جواب پس بدم شمام شک نکن اگه شاید یه مقدار اذیت بشی سختت باشه که هر دفعه پاک کنی ولی این به زحمت افتادنا اجر  داره بی پاداش نیست در پناه خدا باشی مهربون...

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
ممنون از لطفت ببین عزیزن اول بگم که منم یه زنم خیلی ا این چیزا دوست دارم ولی بخاطر حکم خدا ازشون گذش ...

ممنون از راهنماییتون خانمی،،،من خودم به قول شما احکام خدا رو اجرا میکنم و از اون دسته آدمایی هستم که به خیلی چیزا اعتقاد دارم و حضور خدا رو همیشه تو زندگیم حس میکنم تا حدی که من همیشه میگم خدا رو شونه هام نشسته حق با شماست ،،حتما همین کارو انجام میدم عزیزم وقتتون و هم میگیرم راستش این مورد با لاک نماز خواندن و دقیقش و اینطور شنیدم اونم از استاد دانشگاه که یکی از امامانمون گفتن اگر کسی و بخوانید ترقیب کنید به نماز خواندن اشکالی نداره بدون وضو بخونه چون شاید سختش باشه اینطوری وقتی عادت کرد حالا بهش میگی وضو بگیر میگفتش که ترغیب آدما به نماز اینطوری خیلی بهتر هستش حالا دیگه چقدر درست هست یا نه واقعا علمشوندارم و نمی‌دونم به هر حال امیدوارم تو زندگی  همیشه شاد و سلامت باشید ......

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییتون خانمی،،،من خودم به قول شما احکام خدا رو اجرا میکنم و از اون دسته آدمایی هستم که ...

اون منظورش این بود که یواش یواش طرف مقابل رو به سمت نماز بکشونی مگرنه که شما انقدر با خدا هستی که نیازبه ترغیب کردن نیست در ضمن شما میتونی لاک نمازی بزنی این لا ک ها به آسونی پاک میشن من خودم لاو نمازی نگرفتم بعضی وقتا که دلم لاک میخاد میزنم و موقع نماز با پد لاک پاک کن پاک میکنم راحت و آسون  پاک میشه سر جمع پنج دقیقه هم وقت نمیگیره 

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
اون منظورش این بود که یواش یواش طرف مقابل رو به سمت نماز بکشونی مگرنه که شما انقدر با خدا هستی که نی ...

بله درسته عزیزم،،،شما لطف داری واینکه من اصلا سختم نیست که بخوام لاک پاک کنم ومسر به اینکه تاییده بگیرم نیستم ،،فقط یه دفعه یادم اومد کل مطلب و که از کجا وکی شنیدم کاملشو براتون گفته باشم ........ 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

شما خانم جلسه ای هستید؟؟؟

به شما چه ربطی داره آخه

چرا گزارش میزنی مثل کلاس اولیا زشته بخدا

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️