2777
2789
عنوان

خانوما دکترم دیروز گفت تو ۹ هفته ای طبق پریود 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 73 پست
دکتره یکی از بهترینای قمه . باورت میشه ویزیتم دو دقیقه هم نشد ؟ سریع بلند شد رفت

طبق حساب کتابا دکتر شما من باید ان تی رو هم گذرونده باشم دو هفته دیگم برم انومالی 😂😂😂بخدا اشتباه کرده اصلا فکرش نکن

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا این طبق پریود رو قبول ندارم آدم یه هفته خونریزی داره،یه هفته هم تخمک نداره،تازه از وسط سیکل ...

دید ترسیدم و خیلی گند زده بعد گفت ممکنه دیر حامله شده باشی .آخه من یه هفته بعد از پریود رابطه ام نداشتم .

خدا لعنتشون کنه ...بخدا دارم دق میکنم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

طبق حساب کتابا دکتر شما من باید ان تی رو هم گذرونده باشم دو هفته دیگم برم انومالی 😂😂😂بخدا اشتباه ...

آره بخدا ...

یه ماه دیگه برم میگه باید زایمان کنی 

چرا هنوز زایمان نکردی😐😬

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

عزیزم این یه قرارداد هست که از روز اول پریود حساب میکنن وگرنه همه میدونن دو هفته اول بارداری در واق ...

بله عزیزم میدونم .بخاطر اینکه ساک خالی بود استرس گرفتم 

عزیزم این یه قرارداد هست که از روز اول پریود حساب میکنن وگرنه همه میدونن دو هفته اول بارداری در واق ...

همون دیگه

الکی این خانوم ترسونده

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دکتر با اطمینان گفت ۹ هفته ای بعدم پاشد رفت یکی رو معاینه کنه.اصلا صبر نکرد بهش بگم داری اشتباه میکن ...

دیکه اینقدر سرشون شلوغه پیش میاد گاهی اشتباه کنند تو سونوهای بعدیت مشخص میشه چند هفته ای

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

بله عزیزم میدونم .بخاطر اینکه ساک خالی بود استرس گرفتم 

چیزی نیست

دوهفته دیگه برو

تالاپ،تلوپ

تالاپ،تلوپ

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من رفتم سونو گفت هشت هفته ایی ولی طبق پریودی الان باید ده هفته باشم 🫤

همون سونو درسته .

واسه من چون گفت قلب تشکیل نشده میترسم .

آره بخدا ... یه ماه دیگه برم میگه باید زایمان کنی  چرا هنوز زایمان نکردی😐😬

😂😂😂😂😂خیلی ریاضیش خوب بوده 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
عزیزدلم اصلا یه لحظه حرف دکتر رو بنداز دور بنظرم دکترت وعوض کن....الان برو توی تقویم بشمار از ۸ آبان ...

قلب تشکیل بشه میرم پیش یه دکتر دیگه حتما .

هیلی با عجله ویزیتم میکنه 

انشاالله خیره عزیزم زود رفتی یک هفته دیگ برو

انشاءالله عزیزم .ممنون

واسه شما خدارو شکر قلب و دیدن ؟

تو گوگل سرچ کن محاسبه سن بارداری بعد برو تو برنامه حساب کن خودت ،ولی عزیزم اینا از اول روز آخرین پریود محاسبه میکنن در صورتی که اونموقع هنوز لقاح صورت نگرفته