2777
2789
عنوان

خانوما دکترم دیروز گفت تو ۹ هفته ای طبق پریود 😯

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 73 پست
آخه سابقه سقط و بارداری پوچ داشتم . لکه بینی ندارم .بتامم ۱۴۹۵ بود سه روز بعد از تاخیر

من سابقه همه چی داشتم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
شما پریودت پریود بود یا لک بود؟  چاره ای نداری که صبر کنی دو هفته اگر خدای نرده 9 هفته باشی ق ...

نه پریود شدم مثل همیشه 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتره یکی از بهترینای قمه . باورت میشه ویزیتم دو دقیقه هم نشد ؟ سریع بلند شد رفت

عزیزدلم اصلا یه لحظه حرف دکتر رو بنداز دور بنظرم دکترت وعوض کن....الان برو توی تقویم بشمار از ۸ آبان تا امروز چند هفته میشه دکتر باید اونطوری حساب کنه...من که حساب کردم ۷ هفته و خورده هستی

منم حساب کردم ۷ هفته ای .نگران نباش ایشالا ک خیره کاش برات آسپرین یا آمپول هپارین و اینا میداد.کمک ...

از الان؟؟؟!!! 

کی گغته اصلا؟! 

اینا عوارض داره

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
دکتره یکی از بهترینای قمه . باورت میشه ویزیتم دو دقیقه هم نشد ؟ سریع بلند شد رفت

بعضی دکترها که خیلی معروفند برای موارد خاص وقت میزارن، مثلا سما بارداری طبیعی داری، اصلا وقت نمیزاره، نازایی داسته باشی و بخاد ای وی اف کنه چون پول توشه وقت میزاره 

😶😑 چقدر بد که برای مراجعه کننده وقت نمیزارن، يه دکتر صبور و خوش اخلاق پیدا کن، من اصلا اعصاب دکتر ...

خیلی خیلی دکتر خوب و باسوادیه .شانس منه .

فقط واسه بیماراش که قراره خودش عملش کنه و ماه های آخرهن وقت میزاره .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

شنبه ۶ هفته و ۵ روز بودی بنظرم نرماله دکترت اشتباه کرده

بهش گفتم گفت نهههههههه 

طبق پریودت ۹ هفته ای

بعضی دکترها که خیلی معروفند برای موارد خاص وقت میزارن، مثلا سما بارداری طبیعی داری، اصلا وقت نمیزاره ...

کریمه هیوری معروفه تو قم .قبلا خیلی بهتر بوده انگار .الان دو تا دوتا میفرسته داخل اتاقش

من اصلا این طبق پریود رو قبول ندارم

آدم یه هفته خونریزی داره،یه هفته هم تخمک نداره،تازه از وسط سیکل تخمک گذاری میشه

خلاصه طبق پریود بگی،حدود دوهفته سن رو الکی بزرگتر میگه

حالا دیگه خود دانی!

بعد هم فک نکن این دکترا دیگه علامه هستن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اره مشخص اشتباه حساب کرده ،بنظرم فعلا طبق سونوت در نظر بگیر هفته بارداریت ،بعدم مطمن باش نه هفته نیستی

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
زر زده خودت از روز اول تا امروز بشمار کاری نداره

خودمم حساب کردم .شنبه ۶ هفته و ۳ روز بودم دقیقا .الان هفت هفته ام .

اره مشخص اشتباه حساب کرده ،بنظرم فعلا طبق سونوت در نظر بگیر هفته بارداریت ،بعدم مطمن باش نه هفته نیس ...

ممنون عزیزم .برام دعا کن لطفا🥺

من اصلا این طبق پریود رو قبول ندارم آدم یه هفته خونریزی داره،یه هفته هم تخمک نداره،تازه از وسط سیکل ...

عزیزم این یه قرارداد هست که از روز اول پریود حساب میکنن

وگرنه همه میدونن دو هفته اول بارداری در واقع باردار نیستی

هر چه از دوست رسد نیکوست...