2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اونقدری که تازه عمل کردی نمیمونه تا یکی دو ماه که ورم خالصه بعد شروع میکنه به خوابیدن پفش

جدی من خیلی استرس گرفتم ۱۰روزه عمل کردم امروز چسبمو عوض کردم همسرم میگف واای بینیت چقدر گندس اصلا بهت نمیاد😑😥

جدی من خیلی استرس گرفتم ۱۰روزه عمل کردم امروز چسبمو عوض کردم همسرم میگف واای بینیت چقدر گندس اصلا به ...

من بینیم تا سه هفته گنده تر از دماغ اولم بود 🤣🤣دقیقا انگار بادمجون رو صورتمه . صبر میشه کن 

من بینیم تا سه هفته گنده تر از دماغ اولم بود 🤣🤣دقیقا انگار بادمجون رو صورتمه . صبر میشه کن 

دقیقا الان بینی منم گنده تر از قبلیه مخصوصا نوک بینیم از نیم رخ انگار دراز شده همسرمم گفت اصلا بهت نمیاد منم استرس کرفتم

دقیقا الان بینی منم گنده تر از قبلیه مخصوصا نوک بینیم از نیم رخ انگار دراز شده همسرمم گفت اصلا بهت ن ...

اصلا الان نه خودت تو اینه به خودت نگاه کن نه بذار بدون چسب کسی بینیتو ببینه. استرس میگیری دستکاری میکنی خراب میشه . بعد از دو سه ماه بذار بدون چسب ببیننت . 

اصلا الان نه خودت تو اینه به خودت نگاه کن نه بذار بدون چسب کسی بینیتو ببینه. استرس میگیری دستکاری می ...

اره بخدا الان انقد استرس دارم همش میگم وای یعنی این کوچیک میخواد بشع

اره بخدا الان انقد استرس دارم همش میگم وای یعنی این کوچیک میخواد بشع

ببین عزیزم کلا صورتت خیلی تغییر قراره بکنه چون دستکاری شده چکش خورده استخونش خورد شده . قراره زیر جشات گود بشه 

صورتت به شدت چرب بشه و دماغتم بادمجون بشه 

فقط و فقط باید صبر کنی 

ببین عزیزم کلا صورتت خیلی تغییر قراره بکنه چون دستکاری شده چکش خورده استخونش خورد شده . قراره زیر جش ...

مرسی عزیزم از امیدواری که بهم دادی❤️🥰❤️

مرسی عزیزم از امیدواری که بهم دادی❤️🥰❤️

من الان ده روز عمل کردم، والا روز بعد عمل بینیم رو ک دیدم انگار دماغ خوک بود، سربالا با سوراخهای بزرگ و تا ب تا، ینی همش خودمو سرزنش کردم، آخه بینی من بزرگ و بد نبود، امروز گچ رو ک برداشتم کلا بینیم یه چیز دیگه بود، تازه گفت از اینم کوچیکتر میشه، الکی اونهمه غصه خوردم، برا شمام صد در صد کوچکتر میشه 

من الان ده روز عمل کردم، والا روز بعد عمل بینیم رو ک دیدم انگار دماغ خوک بود، سربالا با سوراخهای بزر ...

عزیزم بینی من سوراخ هاش از همون اول یکی بود الآنم یکیه فقط نوک بینیم بزرگه از نیم رخم دراز شده انگاری همش میترسم میگم نکنه دست نزده باشه به نوک بینیم یعنی کوچیک میشه خیلی نگرانم