یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقا الان بینی منم گنده تر از قبلیه مخصوصا نوک بینیم از نیم رخ انگار دراز شده همسرمم گفت اصلا بهت ن ...
اصلا الان نه خودت تو اینه به خودت نگاه کن نه بذار بدون چسب کسی بینیتو ببینه. استرس میگیری دستکاری میکنی خراب میشه . بعد از دو سه ماه بذار بدون چسب ببیننت .
من الان ده روز عمل کردم، والا روز بعد عمل بینیم رو ک دیدم انگار دماغ خوک بود، سربالا با سوراخهای بزرگ و تا ب تا، ینی همش خودمو سرزنش کردم، آخه بینی من بزرگ و بد نبود، امروز گچ رو ک برداشتم کلا بینیم یه چیز دیگه بود، تازه گفت از اینم کوچیکتر میشه، الکی اونهمه غصه خوردم، برا شمام صد در صد کوچکتر میشه
من الان ده روز عمل کردم، والا روز بعد عمل بینیم رو ک دیدم انگار دماغ خوک بود، سربالا با سوراخهای بزر ...
عزیزم بینی من سوراخ هاش از همون اول یکی بود الآنم یکیه فقط نوک بینیم بزرگه از نیم رخم دراز شده انگاری همش میترسم میگم نکنه دست نزده باشه به نوک بینیم یعنی کوچیک میشه خیلی نگرانم