لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
سلام عزیزم، درحال حاضر خوابگاه ارغوان که نزدیک مترو شهید مدنی هست هستم، اما واقعا خوابگاه افتضاح و د ...
از چه لحاظ داغونه عزیزم؟
تمیزی و نظافت و...
یا سرپرستاشون محترم نیستن و....
از چه لحاظ داغونه عزیزم؟ تمیزی و نظافت و... یا سرپرستاشون محترم نیستن و....
هم کثیفه و هم یک سرپرست داره به نام خانم حسینی که بسیار بی کفایت هست، داخل سالن خوابگاه همیشه بوی فاضلاب میاد، اتاق های بسیار کوچک و تاریک با لامپ ضعیف داره، مدیرش هم آقای عباسی هست که بسیار اخلاق بدی داره، اگه دلت بگیره هم اجازه نداری روی پشت بام بری چون محدوده پشت بام فقط مال اونایی هست که اتاق تک تخته اجاره کردن، سلیقه شمارو نمی دونم ولی برای من که تجربه خوبی نبود گلم
سلام عزیزم شبتون بخیر اتفاقی سر زدم منشنتون رو دیدم نه هنوز، منم دنبالشم راستش خوابگاه بدون کامنت ...
سلام عزیزم، اگر بار اول تون هست که خوابگاه می روید بنظرم اتاقی برید که بچه های نخاله ای نداشته باشه، برای این موضوع هم باید پس اینکه خوابگاهی رو انتخاب کردید و پسندید، به سرپرست خوابگاه بگید که داخل اتاقی شمارو بفرسته که بچه های آرومی داشته باشه و نخاله نداشته باشه، من هر وقت به سرپرست خوابگاه ها این موضوع رو گفتم دقیقا داخل اتاقی من رو فرستادن که بچه های بهتری نسبتا خوبی نسبت به اتاق های دیگه خوابگاه داشت، این هم یک تجربه واسه شما
هم کثیفه و هم یک سرپرست داره به نام خانم حسینی که بسیار بی کفایت هست، داخل سالن خوابگاه همیشه بوی فا ...
سلام عزیزم
وای چقدر بد من روی نظافت خیلی حساسم، بعلاوه سرپرستی که ادم حسابی باشه
سلام عزیزم، اگر بار اول تون هست که خوابگاه می روید بنظرم اتاقی برید که بچه های نخاله ای نداشته باشه، ...
ممنونم عزیزم
من ۱۰ ۱۲سال پیش ک دانشجو بودم خوابگاهی بودم و اونموقع ها تقریبا اکثر بچه ها معمولی و خوب بودن
الان شاغلم و دنبال خوابگاه و واقعا برام مهمه که ادمهای نرمال و تمیز و ارومی هم اتاقیم باشن
مرسی که این نکته رو گفتید🙏🏻🙏🏻
امیدوارم شماهم خوابگاه خوب و باکیفیتی پیدا کنید❤
سلام عزیز وقت بخیرخوابگاهی که تمیز و بل امنیت باشه سراغ دارین توی تهران؟دیدم قبلا توی تاپیک ها درمور ...
سلام عزیزم وقت شماهم بخیر
نه والا سراغ ندارم، پیدانکردم