سلام به همه دوستان،خواهش میکنم کمکم کنید، دخترم 6 سالشه، استرس داره همراه با تیک،در واقع فکر میکنم تیکهاش بخاطر استرس هست، تا حالا دکتر نبردمش، چون خیلی شدید نبود، اما جدیدا تیکهاش زیاد شده،دکتر طب سنتی عالی توی شیراز میشناسید برای این مورد ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید ببریش پیش مشاور کودک طب سنتی تهش بتونه یه سرماخوردگی خوب کنه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
بیچاره بچه گناه داره که مادرشی (ببخشید رک میگم) مگه روانشناس و مشاور تو شیراز قحطی شده ...
باور کنید کلی هزینه بابت روانشناس کردم اما جواب نگرفتم، روانپزشک هم میترسم از اینکه دارو بده و وابسته بشه و بچم بدتر بشه، آخه دختر من سردی زیادی داره، میگن استرس و تیک از سردی مغز هست، برا همین دنبال طب سنتی خوب هستم
دوستان عزیز، اگر طب سنتی خوب سراغ دارید معرفی کنید، اگر هم سراغ ندارید، حداقل یه روانپزشک درجه یک مخصوص کودک، که خودتون یا اطرافیان نتیجه گرفته باشید بهم معرفی کنید، خدا خیرتون بده
دختر من خیلی روحیه حساسی داره، و از زمان کرونای لعنتی بشدت دچار استرس شد، و این مساله ادامه دار شده، وگرنه توی خونه همیشه محیط آرامی هست، نمیدونم چیکار کنم مستاصل شدم
روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵 جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت... مَـنچـہباشَـمیانَـباشَـم،ڪارہدُنـیالَنـگنیـست! مَـنبِمـیـرَمیابِـمانَمهیچــڪَسـےدِلـتَـنـگنـیـسـت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤
دکتر دانش طب سنتی هست یا روانپزشک عزیزم؟ خودتون تا حالا بهش مراجعه کردید و راضی بودید؟
طب سنتی گلم...
خودم روانشناسم ولی در زمینه کودک خیر...
آره عزیزم زیاد رفتم...
روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵 جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت... مَـنچـہباشَـمیانَـباشَـم،ڪارہدُنـیالَنـگنیـست! مَـنبِمـیـرَمیابِـمانَمهیچــڪَسـےدِلـتَـنـگنـیـسـت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤
عزیزدلم ممنونم که بهم جواب میدین، الان توی گوگل سرچ کردم دکتر دانش فرد درسته؟ خیابون باغشاه میشینه؟ ...
فداتشم نه عزیزم
بنی هاشمی بلدی؟
برو اونجا رو به رو پارک اصلی سر کوچه ۴...
از هرکی بپرسی نشونت میدن...
ب نظر من طب سنتی...
چون روانپزشک میخواد قرص آرامبخش و شربت استرس و اینا بده دخترت باید تا آخر عمر وصل این چیزا باشه...