2777
2789
عنوان

دکتر طی سنتی عالی در شیراز برای درمان استرس کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 44 پست
فداتشم نه عزیزم بنی هاشمی بلدی؟ برو اونجا رو به رو پارک اصلی سر کوچه ۴... از هرکی بپرسی نشونت مید ...

فداتشم که اینقدر مهربونی،عزیزم آره بلدم بنی هاشمی، ولی آیا همیشه نوبت داره؟ میشه شمارش رو بهم بدی تا نوبت بگیرم قبلش؟ اسم کوچک دکتر چی هست؟ 

فداتشم که اینقدر مهربونی،عزیزم آره بلدم بنی هاشمی، ولی آیا همیشه نوبت داره؟ میشه شمارش رو بهم بدی تا ...

وظیفمه قشنگم...

آره گلم...

شمارش تو اون گوشیم خونس برات میفرستم عزیزم...

روانشناس هستم...کمک خواستید درخدمتم...🩵           جوری باش که هرعامه پسندی نپسندت...                       مَـن‌چـہ‌باشَـ‌م‌یا‌نَـ‌باشَـ‌م،ڪارہ‌دُنـ‌یالَنـ‌گ‌نیـ‌ست! مَـن‌بِمـ‌یـ‌رَم‌یابِـ‌مانَم‌هیچـ‌ـڪَسـے‌دِلـ‌تَـ‌نـ‌گ‌نـ‌یـ‌سـ‌ت:)💔️اون مویی که با رفتنت سفید شد،رنگش کردم:)اگه یه روزیم میخواستمت،بذار رو حساب بچگیم:)🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.