2777
2789
عنوان

دکتر طی سنتی عالی در شیراز برای درمان استرس کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 44 پست
الان چ مدت تیک داره ؟چند سالشه؟نوع تیکش چیه؟

همه مدل تیک داشت، الان 6 سالشه، ولی از 3 سالگی داشت البته من نمیدونستم تیک هست، یکسالی هست فهمیدم اینا همش تیک هست، ولی میترسیدم ببرم روانپزشک

همه مدل تیک داشت، الان 6 سالشه، ولی از 3 سالگی داشت البته من نمیدونستم تیک هست، یکسالی هست فهمیدم ای ...

مال پسر منم کم هست حتما مال بچه سما هم کمه ک نمیدونستید تیک هست 

گناه دارن ک بخوان دارو بخورن میگن خودش ب مرور زمان کم میشه و میره البته خدا کنه 

کسی تیک هاشو متوجه میشه یا فقط خودت؟

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند سالشه؟ اضطراب نداره؟ بیشتر از استرس و اضطراب میشه، بهش اعتنا نکن، اگر زیاد تذکر بدی بدتر م ...

۴سالشه ،برام عجیبه یه بچه ۴ ساله شیطون ک هر چی بخواد فراهم استرس و اضطراب کجا بود،البته بیشتر جنبه ارثی داره باباشم داره اما الان ک خیلی توجه میکنم میبینم اصلا زیاد نیست و کسی نمیفهمه داره حتی خودمم ندیده بودم

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

باور کنید کلی هزینه بابت روانشناس کردم اما جواب نگرفتم، روانپزشک هم میترسم از اینکه دارو بده و ...

دکتر خیر اندیش خیلی معروفه ولی نمیدونم بیمار بچه هم قبول میکنه یا نه ، شمارشو از گوگل دربیار زنگ بزن بپرس ببین کارش هست با نه

فکر کنم روانپزشک دارو نمیده متخصص اعصاب و روان دارو میده نگران نباش حتما اول پیش یه روانپزشک خوب ببرش ، دکتر مانی تو درمانگاه امام رضا شنیدم خوبه درمانگاه دولتی هم هست ویزیتش زیاد نمیشه ولی خودتم تحقیق کن شاید دکتر بهتر پیدا کردی

۴سالشه ،برام عجیبه یه بچه ۴ ساله شیطون ک هر چی بخواد فراهم استرس و اضطراب کجا بود،البته بیشتر جنبه ا ...

عزیزم دختر من افراد خیلی نزدیک متوجه میشن ولی نمیفهمن تیک هست منم چیزی نگفتم، میگم مثلا عادت کرده به این کار

عزیزم دختر من افراد خیلی نزدیک متوجه میشن ولی نمیفهمن تیک هست منم چیزی نگفتم، میگم مثلا عادت کرده به ...

سلام عزیزم دخترت بهتر شد؟پیش کدوم دکتر بردی تو‌شیراز،منم برای وسواس استرس اضطراب و تیک میخوام

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭
سلام، بله الهی شکر خیلی بهتر شد، پیش دکتر عزیزی

منم شیرازم اسم کوچیکش چیه؟؟مطبش یا شمارش میزاری بی زحمت

منم شیرازم اسم کوچیکش چیه؟؟مطبش یا شمارش میزاری بی زحمت

امیر عزیزی، مطبش بولوار رحمت، بنی  هاشمی هست، نوبتش حضوری هست، زنگ بزنید منشی میگه کی بیاید برای نوبت حضوری، اصلا معجزه میکنه، بعد یکماه کلا خوب میشه،ولی باید ادامه بدی، البته بگم دستوراتش خییلی سخت هست، ولی انجام بدی نتیجه صددرصد میگیری 

امیر عزیزی، مطبش بولوار رحمت، بنی هاشمی هست، نوبتش حضوری هست، زنگ بزنید منشی میگه کی بیاید برای نوب ...

مرسی عزیزم ،بزنم گوگل به عنوان طب سنتی میارع درسته

امیر عزیزی، مطبش بولوار رحمت، بنی هاشمی هست، نوبتش حضوری هست، زنگ بزنید منشی میگه کی بیاید برای نوب ...

دستورات سخت یعنی چی؟این وسواس شدید داره درحد مرگ بردتش

چند سالش هست؟ دستورات سخت یعنی 5،6 مدل دارو هست که هر کدوم روزی چند بار باید بهش بدین، اونم به مدت چ ...

۳۶سالشه وسواسش خ شدید