2777
2789

عزیزم به خودت برس. جایی که اون خانم هست هم کمتر برو. نمیدونم ما آنرمالیم یا بقیه. ما فامیلامون رو عید به عید میبینم. چرا نینی سایت همه تو حلق همن؟ 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

وا شوهرم داره ....به نظرم با یه شماره ناشناس زنگ به شوهرش بزن خودتم حرف نزن ....بده یکی دیگه ...بگو ...

اخه اینجوری زندگیش از هم می‌پاشه گناه داره .. شوهرش از شوهر من اصلا خوشش نمیاد 

کاربری سومیمه 💁‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سلطه گری کن خب بگو گوه میخوری با دختر عموت گرم میگیری  منم میرم با پسرای فامیلم گرم میگیر ...

این خانمم با شوهر دختر عمو گرم بگیره تا حساب کار دست دختر عمو بیاد ..به خدا زن ها حسمون قویه الان اون خودش میدونه شوهر این خانم بهش توجه میکنه .از این توجه لذت میبره وبهش اعتماد به نفس میده وگرنه اگه دوسش داشت باهاش ازدواج میکرد در همین حد هستش ولی متاسفانه فکر نمیکنه بع استاتر چقدر آسیب میزنه

فکر میکنی قدر این کاراتو میدونه؟اگه میدونست که با خودش میگف این زن بخاطر من داره اینجوری میگرده خوب ...

دقیقا درست میگی عزیزم .. باید بخاطر وجود خودم قدمی بردارم ... راستش دیگه بهش اعتماد ندارم 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
خوب یعنی شوهر تورو دوست نداشته دیگه وگرنه ازدواج میکرد باهاش

اره ولی فکر کنم کرم از خود سوهرمه .. البته اونم خیلی لوس می‌کنه خودشو انگار عقده ایه

کاربری سومیمه 💁‍♀️
ببین حالا زیبایی که نه ولی خوش اندامی و خوش سرزبونی که دست خود ادمه یخورده کار کن رو خودت بعد هم هنر ...

مثلا رانندگیش خوبه اما من خنگ خیلی میترسم از رانندگی 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
اره ولی فکر کنم کرم از خود سوهرمه .. البته اونم خیلی لوس می‌کنه خودشو انگار عقده ایه

مرده شور برده. چه داخل آدم خودشو حساب میکنه. انقد بدم میاد از اینجور آدما

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

اخه اینجوری زندگیش از هم می‌پاشه گناه داره .. شوهرش از شوهر من اصلا خوشش نمیاد 

نه جور بدی نگو فقط خیلی سر بسته بگو به نظرتون صمیمیت خانمتون با آقای فلانی اسم شوهرت بگو ...کار درستی نیست ..خود به خود ذهنش درگیر میشه اونا ارتباط قطع میکنن...وای منم مثل تو فک میکردم ۱۵سال ریختم تو خودم جلو دختر خاله عوضی شوهرم نگرفتم همش گفتم زشته روز به روز بدتر شد ومن غمگین تر ...کاش روزای اول کسی بهم میگفت تو نطفه خفش میکردم ....

مرده شور برده. چه داخل آدم خودشو حساب میکنه. انقد بدم میاد از اینجور آدما

دقیقا .... با خودشون فکر نمیکنن با این عشوه ها و شوخی‌های بی موردشون چقدر زندگیهارو میریزن بهم

کاربری سومیمه 💁‍♀️
نه جور بدی نگو فقط خیلی سر بسته بگو به نظرتون صمیمیت خانمتون با آقای فلانی اسم شوهرت بگو ...کار درست ...

راه درستی نیست اصلا

چرا باید زور بالا سرشون باشه؟

اونا حق ندارن بیشتر از حد عرف صمیمی بشن اگه استارتر اینکار رو بکنه قطعا هم مشخص میشه کار ایشونه هم آدم بده میشه..اسی تذکر بده گوش  نکرد جدی برخورد کن با همسرت

اصلا ب زندگی اون زن کاری نداشته باش

شوهر شماست ک ب شما تعهد داده ن اون خانم

قطعا ک هر دو مقصرن ولی‌‌‌‌....

همسرت باید خودش رو کنترل کنه حدش رو بدونه اگه همسرت روی خوش نشون نده مطمئن باش اون زن جرات نمیکنه حتی نگاش کنه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
دقیقا .... با خودشون فکر نمیکنن با این عشوه ها و شوخی‌های بی موردشون چقدر زندگیهارو میریزن بهم

این سیاست کثیف بعضی زناست مطمئن باش به شوهرت علاقه نداره متاسفانه خیلی ها مریض هستن واز اینکه مردا بهشون توجه کنن واینا پسشون بزنن لذت میبرن کرم میریزن تا بیان  سمتشون  بعد جواب میکنن.....خودشونم پیش شوهرشون بالا میبرن 

راه درستی نیست اصلا چرا باید زور بالا سرشون باشه؟ اونا حق ندارن بیشتر از حد عرف صمیمی بشن اگه استا ...

من امتحان کردم ارتباط قطع کردم شوهرم مجبور کردم سر سنگین باشه  در آخر وقتی زدم به سیم آخر ومتوجه شد آبروزی میخوام راه بندازم وبا خود دختره حرف زدم وچندین بار چهارتای انداختم بهش  رفتارش اصلاح کرد