2777
2789

بابا شل کن 

بخدا بعدن پشیمون میشی ، این مردا اصلا ارزش دارن ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا راست میگی .. سر بلند پروازیهاش و بدهی های آقا من یک سال و نیمه یه مانتو نخریدم برای خودم ،😭 اص ...

شما میزان ارزش خودت رو با اهمیت دادن ب خودت نشون میدی خودت رو دوست داشته باش و ب خودت بها بده همسرتون قطعا با پس انداز هزینه مانتو و لباس شما بدهی هاش صاف نمیشه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
عزیزم شاید حساس شدی واقعا ربطی نداره ، بچه های عمو و خاله و عمه و دایی مثل خواهر برادر ادمن .. ما ک ...

عزیزم ایشون نوشته شوهرش خواستگار دخترعموش بوده پس قطعا دید خواهر و برادری نداره بهش.

همون جور که اون نمیزاره با بقیه مردا حرف بزنی توام اجازه نده با دخترعموش گرم بگیره اعتماد به نفستم ب ...

اخه میترسم به روش بیارم .. فکر کنه خبراییه

کاربری سومیمه 💁‍♀️
آخه مشکل من اینه که کارایی که خودش می‌کنه برای من ممنوعه .. من حتی جرات حرف زدن با یه مرد فامیلم رو ...

یکم سلطه گری کن خب

بگو گوه میخوری با دختر عموت گرم میگیری 

منم میرم با پسرای فامیلم گرم میگیرم غلط بکنی چیزی بگی باز.

ب قول دوستمون خود خواه شو براش

خرجتو ببر بالا تا بفهمه توام خرج داری 

لایک نکن خیرشو ببینی
آره با اینکه شوهر داره ولی خیلی با شوهرم صمیمی اند

وا شوهرم داره ....به نظرم با یه شماره ناشناس زنگ به شوهرش بزن خودتم حرف نزن ....بده یکی دیگه ...بگو زنت انگار فلانی رو دوست داره خیلی گرم میگیرن با هم اونو حساس کن بنداز به جون دختر عمو اینجوری اون جلو زنشو میگیره وتو هم پیش شوهرت ضایع نمیشی ...منم همچنین تجربه ای داشتم متاسفانه مال من شوهر نکرده ...😭😭خیلی هم زشت هست اگه شوهر دلشت این بلارو سرش میوردم تا بشینه سر جاش

بخدا راست میگی .. سر بلند پروازیهاش و بدهی های آقا من یک سال و نیمه یه مانتو نخریدم برای خودم ،😭 اص ...

فکر میکنی قدر این کاراتو میدونه؟اگه میدونست که با خودش میگف این زن بخاطر من داره اینجوری میگرده خوب نیس من توجهم سمت یکی دیگه باشه 

ب خودت برس و ورزش کن حتما برو باشگاه،برای شوهرت نه برای سلامتی و اعتماد ب نفس خودت میگم