بچها دختر عموش خیلی زیباست .. خوش اندام ، خوش سروزبون و شیرین زبون ، هنرمند ... متوجه میشم که شوهرم خیلی باهاش صمیمی برخورد میکنه ، و بهش توجه میکنه ... و من الان داغونترینم 😥 به من اجازه نمیده با مردی حتی چند کلمه حرف بزنم ولی خودش بااین دختر صمیمی حرف میزنه و توجهش سمت اونه ...... نمیدونم چیکار کنم بخدا من به زن چاق و افسردم
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا راست میگی .. سر بلند پروازیهاش و بدهی های آقا من یک سال و نیمه یه مانتو نخریدم برای خودم ،😭 اص ...
شما میزان ارزش خودت رو با اهمیت دادن ب خودت نشون میدی خودت رو دوست داشته باش و ب خودت بها بده همسرتون قطعا با پس انداز هزینه مانتو و لباس شما بدهی هاش صاف نمیشه
آره با اینکه شوهر داره ولی خیلی با شوهرم صمیمی اند
وا شوهرم داره ....به نظرم با یه شماره ناشناس زنگ به شوهرش بزن خودتم حرف نزن ....بده یکی دیگه ...بگو زنت انگار فلانی رو دوست داره خیلی گرم میگیرن با هم اونو حساس کن بنداز به جون دختر عمو اینجوری اون جلو زنشو میگیره وتو هم پیش شوهرت ضایع نمیشی ...منم همچنین تجربه ای داشتم متاسفانه مال من شوهر نکرده ...😭😭خیلی هم زشت هست اگه شوهر دلشت این بلارو سرش میوردم تا بشینه سر جاش