2777
2789
عنوان

من به دعاهای شمانی نی سایتی ها اعتقاد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 53 پست
صلوات فرستادم توهم دعا کن کار همسرم جور بشه بره سرکار. ۵۰ روزه خونس

عزیزم انشالله یه کار عالی براش درست بشه به زودی

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

خیلی به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم تو رو خدا واسه منم دعا کنین شوهرم یه کار خوب پیدا کنه خیلی ش ...

هی خدا اینهمه مردمت دارن سر پول دراوردن زجرمیکشن ودرنمیاد هیچ کلیم ضررمیخوره بهمون خودت دستمونو بگیرخدا

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله یه کار خیلی خوب براشون جور بشه به زودی 

مرسی عزیزم الهی که گره از کار شما هم باز بشه و همیشه سلامت باشین🥰🥰

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌱#   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌱# & ...

ممنون عزیزم ازخدا هرچی میخوای بهت بده

ممنون عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوایدبهش برسیدعزیزم

دعا میکنم که انشاالله فردا بهترین ها برات پیش بیاد و از ته دلت خوشحالی کنی .🤲🤲...

منم خیلی دعا کنید این روزها زندگیم آشفته شده هر روز کارم دعاست... انشاالله که دعای نی نی سایتی ها گره از مشکلات هممون باز کنه 🤲

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
 دعا میکنم که انشاالله فردا بهترین ها برات پیش بیاد و از ته دلت خوشحالی کنی .🤲🤲... منم خیلی ...

انشالله عزیزم انشالله شماام به خواستتون برسید به حق خانم فاطمه زهرا

خواهش میکنم کاری نکردم عزیزم دوستامو تگ میکنم تا دعاتون کنن @دختر_12     @mlita91 &n ...

مرسی. دعا میکنم براش. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@ملوسکتونم1  

@جان_و_جهانم  

@دردونمه  

@bibigolll  

@آرزوهام3  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏