2777
2789
عنوان

من به دعاهای شمانی نی سایتی ها اعتقاد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 53 پست

@شاید_کنکوری  

@معدهعصبی  

@آیه_و_آیماه  

@87madi  

@وحشی_زیباا  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دعا کردم برات استارتر. 

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کردم برات استارتر.  لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور اما ...

ممنون عزیزم انشالله یه بخت خوب وصالح و باایمان نصیبت بشه

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
لطفا استاتر رو دعا کنید @دختر_رئالی   . @ببوری     @نخودسیاه     ...

انشاالله خدا ب بهترین شکل ممکن گره زندگیت باز کنه فاطمه الزهرا کمکتون کنه هرمشکلی ک داری حل بشه الهی آمین 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
لطفا استاتر رو دعا کنید @دختر_رئالی   . @ببوری     @نخودسیاه     ...

چشم گلم ،تو اینجور تاپیکات حتما تکم کن 

من خودم نذر کردم انشالله سلامتیم برگرده ،هر وقت تاپیک التماس دعا دیدم حتما برم داخل وامیدی  به استاتربدم ودعاشون کنم 

خیلی ممنون که تک کردی 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خواهش میکنم کاری نکردم عزیزم دوستامو تگ میکنم تا دعاتون کنن @دختر_12     @mlita91 &n ...

اسی هم شما و هم همه دوستان رو دعا کردم🙏🌸🤍

انشالله خوب پیش میره فردا

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

خواهش میکنم کاری نکردم عزیزم دوستامو تگ میکنم تا دعاتون کنن @دختر_12     @mlita91 &n ...

انشاءالله استارتر ب اون چی که توقلب شه و مدنظرشه برسه وحاجت روا شه انشاءالله

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

انشاالله خدا ب بهترین شکل ممکن گره زندگیت باز کنه فاطمه الزهرا کمکتون کنه هرمشکلی ک داری حل بشه الهی ...

ممنون عزیزم انشالله

انشالله خدا گره زندگی همه روباز کنه منم روش ایشالا هرچی از خدا میخوای دست ردبه سینت نزنه عزیزم

ممنون عزیزم انشالله انشالله خدا گره زندگی همه روباز کنه منم روش ایشالا هرچی از خدا میخوای دست ردبه ...

الهی آمین خیلی ممنونم گلم همچنین

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
چشم گلم ،تو اینجور تاپیکات حتما تکم کن  من خودم نذر کردم انشالله سلامتیم برگرده ،هر وقت تاپیک ...

انشالله زودزود خوب شی عزیزم به حق خانم فاطمه زهرا

اسی هم شما و هم همه دوستان رو دعا کردم🙏🌸🤍 انشالله خوب پیش میره فردا اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی م ...

ممنون عزیزم منم شمارو دعا کردم انشالله به حق خانم فاطمه زهرا هرچی ازخدامیخوای بهت نه نگه

انشاءالله استارتر ب اون چی که توقلب شه و مدنظرشه برسه وحاجت روا شه انشاءالله

ممنون عزیزم انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده