2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8224 بازدید | 319 پست
بله میگیری انشالله به هر نیتی بخونی باید از ته قلبت باشه من با گریه میخوندم

عزیزم . من شوهرم اومده بود اذیتم میکرد میگفت مگه نماز جعفر طیاره 

صبح اینقدر گریه کردم و خانم و صدا زدم  

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

عزیزم . من شوهرم اومده بود اذیتم میکرد میگفت مگه نماز جعفر طیاره  صبح اینقدر گریه کردم و خانم ...

حتما میرسی نذر کن به حاجتت رسیدی هر دوشنبه نماز و بجا بیاری و باخانم دوست بشی متوسل شی به خانم  

منم نذر کردم هر دوشنبه بخونم امروز عادت بودم انشالله هفته بعد 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد زیاده یه سال الهی بمیرم چی کشیدی توام خب همین که کمک نمیکنه منو شاید بخاطر گناهامه شاید گناها ...

خدا نکنه ،،،، اتفاقا وقتی خدا بیشتر دوست داره ،بیشترم چاله چوله می‌زاره تو زندگیت ،نمیگم راضیم از اتفاقایی که افتاد اماااا یه آدم بهتر شدم ،خیلی چیزای بی اهمیت از چشمم افتاد ،به هر حرفی واکنش نشون نمی‌دم ،هر چیزی که منفیه از ذهنم میندازم بیرون ،تو هم خوب میشی هم تغییر می‌کنی و آدم بهتری میشی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خدا رو صد هزار مرتبه شکر ولی عزیزم تو حتما شرایطت مثل من نیست هم از لحاظ ظاهری هم خانوادگی هم همه چ ...

پس چرا پدر مادرش انتخابت کردن ؟از یه چیزی خوششون اومد دیگه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
حتما میرسی نذر کن به حاجتت رسیدی هر دوشنبه نماز و بجا بیاری و باخانم دوست بشی متوسل شی به خانم  ...

خدا از دهنت بشنوه منم نذر کردم ان شالله حاجتم رو بگیرم هر دوشنبه بخونم 

تو رو خدا برام دعا کن 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

عزیزم میگذره تو که عقد نکرده بودی 

شرایطم خیلی بده از اونور شرایط این خیلی خوب بود

همچین نامزد به کنار، همچین خواستگاریم تو خوابمم نمی بینم،خودش از اول دو دل بود اخلاق بدم باعث شد تصمیمشو بگیره

28 سال واقعا سنی نیست. من 36 سالمه!

نه نمیگم سن زیادیه😄

شرایط من یه جوریه عزیزم

وگرنه نه ۲۸ سنه نه ۳۶ نه حتی ۵۶

سن فقط یه عدده که تعریف شده 

و هر کسی تو هر سنی میتونه ازدواج کنه ولی با توجه به شرایطشه که براش کیس میاد مثلا برا یکی که ۵۶ سالشه خب یه ۴۰ ساله جلو نمیاد خب، و برای سن من برای یه شهرستان پسر مجرد کم هست

خدا تو رو هم حفظ کنه عزیزم و ان شاءالله یه بخت خوب قسمتت بشه

همه نه  ولی اونی که میفهمه چه اشتباهی کرده اره و خب مطمعن باش کارماشو پس میده

کارمای چیو؟

اگه اخلاق من قهر و غر و عصبی بودنای من اذیتش کرده باشه چی؟ بازم کارما داره براش؟

شرایطم خیلی بده از اونور شرایط این خیلی خوب بود همچین نامزد به کنار، همچین خواستگاریم تو خوابمم نمی ...

خوب ببین تو که زوری نمیتونی یکیو نگه داری میتونی نه پس الکی حرص نخور انشالله یکی بهتر که تو رو واقعا بخاد