2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8230 بازدید | 319 پست

عزیزم به این فکر کن که حتما به صلاحت بوده این اتفاق دعا کن ادم مناسبت بیاد سر راهت بخدا زندگی کردن با ادمی که مناسبت نباسه عذابه عذاب دیگه بهش پیام نده خودتو کوچیک نکن ارزش خودتو بدون سر خودتو با کار و درس و ورزش و هرچی که میدونی و سالم باشه گرم کن بلاخره یادت میره 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
شرایطم خیلی بده از اونور شرایط این خیلی خوب بود همچین نامزد به کنار، همچین خواستگاریم تو خوابمم نمی ...

اگه واقعا و حقیقتا فکر میکنی اخلاقت خوب نیست روش کار کن نه بخاطر اون بخاطر خودت اینم به عنوان یه اشتباه زندگیت بپذیر انسانه دیگه اشتباه میکنه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجهم اما با وجود همه ی اینا، بازم باید توکلمون به خدا باشه و خودمونو بسپریم بهش.

اگه سابقه نامزدیی ازدواجی چیزی نداری واقعا خدا رو شاکر باش

خداشاهده تموم شدنش یه چیزی شبیه به مرگه

انگار مُردم ولی دارم نفس میکشم

دوس دارم بهش پیام بدم با اینکه جوابمو نمیده😭

وای چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم

خوب ببین تو که زوری نمیتونی یکیو نگه داری میتونی نه پس الکی حرص نخور انشالله یکی بهتر که تو رو واقعا ...

بخدا انگار مریضم فقط اسم مریضی مو نمیدونم

شب که میشه یه حالت مرگ میگیرتم

دوس دارم بهش پیام بدم همین الان با اینکه میدونم جواب نمیده

عزیزم به این فکر کن که حتما به صلاحت بوده این اتفاق دعا کن ادم مناسبت بیاد سر راهت بخدا زندگی کردن ب ...

به والله دستم خودم نیست

شب که میشه کنترلمو از دست میدم

نمیتونم از پس خودم بربیام

نمیدونم چه مرض یه تو جونم افتاده

به والله دستم خودم نیست شب که میشه کنترلمو از دست میدم نمیتونم از پس خودم بربیام نمیدونم چه مرض ی ...

قران بخون دلتو اروم میکنه حق داری یکمی هم به خودت حق بده حالت بد باشه ولی توحال بد نمون از صب انقدر خودتو خسته کن که شب نا نداشته باشی سریع خوابت ببره 

خطت قشنگ عوض کن‌شمارش پاک کن بهش فکر نکن یه کلاسی چیزی برو حالت بهتر میشع

اون زنگ نمیزنه که

فقط منم که شماره اشو پاک کردم متاسفانه آیدی تلگرامشو حفظم💔

خطمم عوض کنم باز آیدیشو حفظم

اون زنگ نمیزنه که فقط منم که شماره اشو پاک کردم متاسفانه آیدی تلگرامشو حفظم💔 خطمم عوض کنم باز آید ...

کلافراموش کن

کلاس آشپزی موسیقی چیزی برو حالت خوب میشه عزیزم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/71843143561

قران بخون دلتو اروم میکنه حق داری یکمی هم به خودت حق بده حالت بد باشه ولی توحال بد نمون از صب انقدر ...

روزی حدود سه جزء قرآن میخونم

کلی مفاتیح میخونم

کلی بیرون میرم

حتی اگه از صبح تا شب بیرون باشم شبش دو سه ساعت میتونم بخوابم

میتونم کلاس برم ولی شبو چیکار کنم همین الان میخوام بهش پیام بدم

شب بیا سایت اینجا مشغول شو حرف بزن تا خوابت ببره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/71843143561

شب بیا سایت اینجا مشغول شو حرف بزن تا خوابت ببره

به نظرت بهش پیام بدم بازم جواب نمیده

نه؟

امروز تو مراسم تشییع شهدای گمنام مامانشو خواهرشو دیدم اتفاقی، کاش سلام احوالپرسی کرده بودم باهاشون

به نظرت بهش پیام بدم بازم جواب نمیده نه؟ امروز تو مراسم تشییع شهدای گمنام مامانشو خواهرشو دیدم اتف ...

تو هرچقد دنبالش باشی و پیام بدی اون فراری تر میشه

رها کن شاید طرفت اومد