2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8225 بازدید | 319 پست
اینکه میگفت قهر و غر و اینات اذیتم کرده یعنی تو میگی اینم از اون جماعتی بوده که تو میگی؟

بله دختر عزیزم گول نخور 

اگه بدونی من چی سر پسر مردم آوردم باز موند 

تازه برای ما سنتی بود بعد عاشقم شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمافراریش ندادی رفتنی میره دیریازودپس چه بهترکه زودتربره .شمام به آینده بهترفکرکن .

همین که آینده ی بهتری رو نمیتونم تصور کنم یا حتی بهش فکر کنم حالمو روز به روز بدتر میکنه

فک کن تو یه شرایط بد خودم یه نامزد با شرایط خوب داشتم که گمون نمیکنم تو اون شرایط دیگه تو خوابمم حتی خواستگار ببینم ، خداشاهده، چه برسه به نامزد

باور کن که خوب میشی... ببین به خودت زمان بده... اصلا بپذیر گه الان باید حالت بد باشه. مقاومت نکن... ...

باشه چشم مرسی عزیزم

بدبختی اینجاس وقتی خیلی درمونده میشم دوس دارم برگردم سمتش و اینکه فکر میکنم این درموندگی روحی روانیه باهام میمونه، نمیگم الان که سه هفته گذشته ولی امیدوارم لااقل چهار پنج ماه بعد حالم بهتر شده باشه

بهتر که شناختیش و زود عروسی نگرفتی  یکی از فامیلامون یلدا قذاذ لود عروسی بگیرن بهم خورد سر قهذ ...

دختره قهر میکرد؟

چرا اینجوری شدیم ما چرا عین بچه دبستانیا شدیم آخه

چرا قهر میکنیم

چقدم بد چوبشو میخوریم

خدا نکنه عزیزمم 💋♥️ شمام غمش کم میشه. ولی اگه برگشت هم مراقب دلت خیلی باش

برنمیگرده قربونت برم یعنی فکر نمیکنم برگرده چون خودم حس میکردم دوسم نداره،حیف شد واقعا

فقط چون غر میزدی رفت بهت این مدت زنگ نزده

نه فقط غر نبود، غر و قهر و اینکه کلا من از بچگی ترس از دست دادن دارم اینم یه جوری برخورد میکرد که احساس میکردم موندنی نیست و راحت میتونه بره سر همین مسئله بهم میریختم و عصبانی میشدم و پرخاش میکردم بهش، اونم گفت کنارت آرامش ندارم ، نیستی حالم خوبه و رفت

بله دختر عزیزم گول نخور  اگه بدونی من چی سر پسر مردم آوردم باز موند  تازه برای ما سنتی ب ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر

ولی عزیزم تو حتما شرایطت مثل من نیست هم از لحاظ ظاهری هم خانوادگی هم همه چی ازم سرتر بود اخلاقم که نداشتم چرا باید دوسم میداشت؟چیمو باید دوس میداشت؟بالاخره یه دختر باید یه چیزی داشته باشه که تو ازدواج سنتی پسره پاش بمونه، من هیچی نداشتم متاسفانه

عزیزم همون موقع جواب گرفتی گلم ؟

بله صبح نماز تازه شروع کرده بودم پیام داد اولای نماز

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بله صبح نماز تازه شروع کرده بودم پیام داد اولای نماز

شما آدم نمازخونی هستی ؟؟ من تازه شروع کردم نماز خوندن 

نماز صبح هم میخونم البته به یکماه نمیکشه

یعنی جواب منو میده خانم ؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

یعنی منم جواب میگیرم ؟ امروز خوندم 

بله میگیری انشالله به هر نیتی بخونی باید از ته قلبت باشه من با گریه میخوندم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شما آدم نمازخونی هستی ؟؟ من تازه شروع کردم نماز خوندن  نماز صبح هم میخونم البته به یکماه نمیکش ...

خانم خیلی مهربونه با دلت برو سمتش هر چی بخوای همون میشه بهت قول میدمم