2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8224 بازدید | 319 پست
بخدا از اعماق وجودم میگم کاش به یه مرگ طبیعی ( خودکشی نه) خدا دلش به رحم بیاد و بکشتم ، من آدم این ...

خیلی احمقی یارو به خاطر اینکه حال خودش و زندگیش خوب بشه بدون هیچ تعهدی تو رو رها کرده و رفته تا دنبال یکی بهتر بگرده تا اعصابش خورد نشه تا ناراحتش نکنی  بعد تو میخوای خدا بکشدت؟!!  اون تو رو رها کرد که زندگی بهتر بسازه تو می‌خوای بمیری؟؟ پاشو خجالت بکش همه چیو از فکرت بریز بیرون و دوباره زندگی رو شروع کن زندگی تو مال گذشتت نیست متعلق به  همسر آینده‌ات و بچه‌هاته حققققق نداری ذره ای با این فکر و خیالا به خودت آسیب بزنی😡😡😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری این زمانه رو بگذرونم به والله دارم دیوونه میشم کاش میشد یه مدت برم بستری شم که با قرص و شوک ...

این دوران رشد شمااست.  سخته اما بایدراهش رو پیدا کنی.  سرنوشتت تو این تصمیم است 

بنده خدامگه نمیگی از اول دو دل بوده تو رابطه که آیا تو رو میخواد یانه .وقتی اولش این باشه همون بهتر که بره و رها کنه چون عاقبت ندارن ادامه این رابطه ها.تو هم برو دنبال یه زندگی بهتر اینقدر موس موس نکن دنبال این مرداها قوی باش خودت رو بساز هر طور شده.

از اولم دوسم نداشت، تو بحثها تمام کاستی هامو تو روم میزد، همیشه حق به جانب بود، همه چیو به صورت صد د ...

الان خیلی برات سخته اما کنار بکش

بعدا پشیمون میشی از کنار این ادم موندن

با ادم اشتباهی نمون عمرت رو هدر نده

مطمعن باش خدا یه ادم بهتری رو جلو روت میذاره

طبق تجربه خودم میگم

واسه من یک سال شد ،، نگفتم خدا کمک نمیکنه ،شما میگی خدا واسه گناهات مواخذت کرده ،گفتم ربطی به خدا ند ...

چقد زیاده یه سال

الهی بمیرم چی کشیدی توام

خب همین که کمک نمیکنه منو شاید بخاطر گناهامه

شاید گناهام باعث شده اینقد ازش دور بشم و اینقد حالم بد بشه

ما باید سعی کنیم ب خودمم میگم . وقتی با واقعیت روب رو میشم. بپذیریم اینم جزی از زندگیمونه . ببین زند ...

عزیزم خب وقتی یارو میگه اگه بعد یه مدت دیدیم به درد هم نمیخوریم و تموم کردیم ناراحت نمیشی که نمیتونستم بگم چرا اتفاقا خیلی ناراحت میشم، خیلی از پادرمیام، خیلی حس دوست داشتنی نبودن و خواستنی نبودن میگیرتم، مجبور بودم بگم آره عین خیالم نیست، تازه من اینا رو نگفته باز جمله ی بعدیش این شد که من و تو دو تا دوس دختر دوس پسریم که خانواده هامون در جریانن، اگه اینا رو میگفتم به نظرت چی میگفت؟

میدونستم دو دله از اول

ولی فک نمیکردم بذارتم بره ، دروغ چرا

آمادگیه رفتن شو نداشتم

منم حال توروداشتم بااین تفاوت که بهم خیانت کرد با دخترخالم واونم حامله شده بود درسته چندماه زیاد نگ ...

عزیزم متاسفم واقعا

چقد دل شکستگی تو درک میکنم

هنوزم دوسش داری؟

میدونم دیگه این آدم برا تو مرد زندگی نمیشه و هرزه اس و خیانتکار فقط برام سواله میخوام ببینم هنوزم دوسش داری یا نه

عزیزم متاسفم واقعا چقد دل شکستگی تو درک میکنم هنوزم دوسش داری؟ میدونم دیگه این آدم برا تو مرد زند ...

نه گلم

اون هنوز التماس منومیکنه وپیام میده که دخترخاله منوکلک زده گفته دستگاه دارم وباردار نمیشم

حتی پیامهای ک به دختر خالم داده بود گفته بود اخر منوتوجداییه

دلم چنان شکسته که دوست داشتن توش جا نمیشه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خیلی احمقی یارو به خاطر اینکه حال خودش و زندگیش خوب بشه بدون هیچ تعهدی تو رو رها کرده و رفته تا دنبا ...

😭😭😭 خیلی ضعیفم

خیلی قوی بود

من یه سری مشکلات از بچگیامم همراهمه

خسته شدم خودمم ، کی راضیه به رنج به حال بدی، بی نهایت حالم بده خودمم نمیتونم خودمو کمک کنم، میخوام ولی نمیتونم، احساس میکنم ته یه چاه عمیق افتادم دستم به اون بالا نمیرسه کسیم صدامو نمیشنوه که بیاد کمکم

و قسمت تلختر جریان این بود که حالش کنار من بد بود، چرا نتونستم خوب باشم، چرا خوب بودنو آرامش دادنو مهربون بودنو بلد نیستم

نه گلم اون هنوز التماس منومیکنه وپیام میده که دخترخاله منوکلک زده گفته دستگاه دارم وباردار نمیشم ح ...

خدا رو شکر که دوسش نداری

برات خوشحال شدم

عزیزم خواستگارهاتو راه بده، باهاشون حرف بزن، یکی دو دفعه باهاشون بیرون برو، اگه یه آدم همفکر پیدا شه که کنارش حالت خوب باشه چرا باهاش ازدواج نکنی؟

غرق نکن خودتو تو گذشته

زمان بده به زندگیت

از خرداد تا الان یه ۶ ماهیو گذروندی

بسه عزاداری 

حیفه خواستگارهاتو رد کنی بعدا خواستگار نداشته باشی

باز خدا رو شکر که ۶ ماهت گذشته

من با خودم میگم کاش چشامو ببندم باز کنم ببینم نوروز ۱۴۰۳ شده