2777
2789
عنوان

چند روز پیش ی تاپیکی میخوندم در مورد ترنس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 24102 بازدید | 80 پست

متاسفم برای مردممون که فک میکنم می تونن راجب هر چی نظر بدن.    امیدوارم  این دوره واستون سریع تموم بشه اصلا نگران نباشید و به حرف مردم ارزش ندید مردم ما همینن نه همشون خیلییی هاشون 

تو بگو بهشت کودومه؟!tatal

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میبینید اوضاع اینطوره شما و امثال شما تاپیک در این باره نزنید

برای چی نزنیم؟

چرا این موضوع فرهنگ سازی نمیشه؟

ما به اندازه کافی تحت فشار خانواده و هورمون تراپی و عمل هستیم دیگ مردم نباید اضافه شن به این درد

آخه خدایی ظلمه آدم دلش میشکنه شما فکر کن بخاطره مشکل من یکی به پدر و یا مادر من برچسب بزنه ک ...

میگم ک ولشون کن . حالا فک میکنی فقط به ترنس ها برچسب میزنن؟ والا اینجورین مردم رفیقشون هم که پا میشه میره پشت سرش بد میگن .منم لیتلم .بهمون میگن کمبود محبت دارن و عقده این

میگم این اختلال چند دهه اخیر بروز پیدا کرده یا از ازل بوده؟😐

از اول بوده ولی کسی بروز نمیداد

بعدشم شما نگاه به این دخترایی ک ادای پسر ها رو در میارن ننداز اینا اکثرشون فاز برداشتن

ترنس واقعیه اونیه ک میره مجوز میگیره ن اونی ک ادا در میاره

نبود اطلاعات علمی قابل باور یا عدم مطالعات  مردم به فرضیه گویی برده البته مردم اهل مطالعه نیستن.فقط خاله زنونکی بشنوند کم یا زیاد کنند به یکی دیگه بگند...

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

چی بگم والا جامعمون درست بشو نیست تفکر جهان سومی متنفرم از همجنسگراها و فلان ولی ترنس ها گناه دارن اونا باید تغییر جنسیت بدن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚