2777
2789
عنوان

چند روز پیش ی تاپیکی میخوندم در مورد ترنس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 24102 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول بوده ولی کسی بروز نمیداد بعدشم شما نگاه به این دخترایی ک ادای پسر ها رو در میارن ننداز ای ...

میبینیشون ؟بی رحمن ...حالا انگار خودشون همه قدیسن .

حس نمیکنی داری بین ادما خفه میشی ؟

از اینکه بعد از تغییر جنسیت بازم قراره حرف بشنوی چه حسی داری؟ 

بین این ادما فقط باید مرد 

میگم این اختلال چند دهه اخیر بروز پیدا کرده یا از ازل بوده؟😐

بزن گوگل 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اسی چند سالته؟از کی فهمیدی کشش جنسیت با جسمت همخونی نداره؟

از دوره ی بلوغ صفاتم روز به روز مردانه تر شد

یادمه برای اینک قبول کنم دخترم با گریه رژ میزدم ولی هر کاری کردم نشد

از ۱۲ ، ۱۳ سالگی کشش به سمت دخترا داشتم

تو بچگی هم روحیه م پسرونه بود و همبازی هام اکثرا پسر بودن

موهامم نمیزاشتم بلند شه

میبینیشون ؟بی رحمن ...حالا انگار خودشون همه قدیسن . حس نمیکنی داری بین ادما خفه میشی ؟ از اینکه بع ...

والا من مردم رو درک نمیکنم

اصلا خبر ندارن همین هورمون تراپی و عمل چقدر عوارض داره

ی پسری از پسر به دختر تغییر جنسیت داده بود نمیتونست بره دستشویی

مگ آدم احمقه وقتی سالمه بیاد تغییر جنسیت بده

هزینه هاشم ک بالای ۲۰۰ میلیونه

تازه اگر بعد عمل حس جنسی داشته باشی و عملت موفقیت امیز باشه

اگر نباشه بازم عمل های مختلف و سختی های مختلف خودشو داره

اسی تو اگه جنسیتتو تغییر بدی میتونی ازدواج کنی و بچه دار بشی؟

میتونم تخمک هام رو فریز کنم و بعد انتقال بدم به همسر اینده م و با ی اسپرم از بانک اسپرم بچه ی خودم رو تو شکم همسر آیندم داشته باشم

ولی خب بنظرم بازم بچه ی من نیست چون اسپرمش از یکی دیگ ست

ولی ازدواج آره

برای حس جنسی دو تا عمل انجام میدن

والا من مردم رو درک نمیکنم اصلا خبر ندارن همین هورمون تراپی و عمل چقدر عوارض داره ی پسری از ...

بیخیال بابا .اهمیت نده .همونی باش که میخوای .بخاطر حرف این مردم هرکاریم که بکنی بازم حرف دارن که بزنن .

امیدوارم عمل موفقیت امیزی داشته باشی😊

میتونم تخمک هام رو فریز کنم و بعد انتقال بدم به همسر اینده م و با ی اسپرم از بانک اسپرم بچه ی خودم ر ...

اسی توروخدا ببخشا😥😥

قصدم اذیتت کردن شما نیس میخام اطلاعاتم درست باشه درمورد ترنسا

ولی مگه میشه آلت تناسلی درست کرد😮😮😮

من چند تا سوال از شما دارم 

جنسیت افراد در همون لحظه لقاح مشخص شده و تمام.و تمام فرایند ها و تکامل سلول ها و شکل گیری کالبد بر اساس همون اطلاعاته. ده دوازده سال بعد از تولد هم بدن به بلوغ میرسه و صفات ثانویه جنسی مثل رشد موهای ضخیم در مردان و رشد سینه ها و....در زنها اتفاق می‌افته پس همچنان جنسیت همونه که از اول بوده و معجزه ای اتفاق نیفتاده.بعد یکی میاد ادعا می‌کنه من ریش و سبیل دارم،اسپرم هم تولید میکنم،صدام هم بم هست، توده عضلانی بیشتری نسبت به خانم ها دارم و....اما من زنم یا برعکس!!! توجیهش هم اینه که روح من با جسمم همخوانی نداره آیا روح چیزی مجزا از جسمه؟ یا مگه روح جنسیت داره؟! بخشی از روح و افکار که مربوط به تمایلات جنسی و جنسیت هست تحت تاثیر هورمون هاست چطور ممکنه شما هورمون هایی که صفات و تمایلات مردانه رو تقویت می‌کنند در بدنت بیشتر داشته باشی ولی دوست داشته باشی زن باشی؟ پس دو حالت بیشتر وجود نداره یا شما تحت تاثیر رسانه و تبلیغات و....قرار گرفتی مثلا خانم هایی که همیشه حسرت مذکر بودن رو داشتند چون فکر میکنند زن بودن حقارته یا در تایلند مردها اینکار رو میکنند چون میتونن کاسبی راه بندازن یا همچین شخصی اختلال روان داره مثل اینهایی که فکر میکنند وجود ندارند یا گاو هستند و...

اسی توروخدا ببخشا😥😥 قصدم اذیتت کردن شما نیس میخام اطلاعاتم درست باشه درمورد ترنسا ولی مگه میشه آ ...

بله از چربی ران و باسن آلت درست میکنن

چون پوست قابلیت ترمیم داره و خودشو بازسازی میکنه