2777
2789

دیدم مردم چقدر اطلاعاتشون در این زمینه به فناست

من ترنس هستم دوستان و در حال تغییر جنسیت

لطفا در مورد چیزی ک اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید

یکی میگ حتما خانوادش پسر دوست داشتن ک این شکلی شده یکی دیگ میگ مادر یا پدرش حین رابطه به یکی دیگ فکر میکرده اون یکی میگ اینا ژن شون مشکل داره

خنده داره بخدا

ترنس اصلا مشکل ژنی نداره و یک اختلال روحیه ک درمانش تغییر جنسیت هیت فقط

ممنون میشم در مورد چیزی ک اطلاع ندارید اظهار نظر نکنید

این یک لطف بزرگ در حق من و امثال منه

مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته. اما عده خیلی کمی هستن که واقعا از لحاط روحی باید تغییر جنسیت بدن. خیلیا که به خودشون میگن ترنس تحت تاثیر جو و رسانه و اینجور چیزا این حس رو به خودشون تلقین میکنن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
مردم عادت دارن رو بقیه عیب بزارن .جدی نگیر

آخه خدایی ظلمه

آدم دلش میشکنه

شما فکر کن بخاطره مشکل من یکی به پدر و یا مادر من برچسب بزنه ک حین رابطه به یکی دیگ فکر میکرده

خب الان منی ک با دیدن جسم دخترا تحریک میشم اگر تغییر جنسیت ندم چی کار کنم پس؟

برم سمت همجنسگرایی؟

میگم این اختلال چند دهه اخیر بروز پیدا کرده یا از ازل بوده؟😐

بوده 

و دست خودشون هم نیست نمیتونیم بگیم تربیت و ... نقش داشته

اگه درست بگم البته استارتر 🩷

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜