2777
2789
عنوان

بابام از خونه پرتم کرده بیرون

326 بازدید | 27 پست

حالم نوشتنی نیست حالم گفتنی نیست

از خونه پرتم کرد بیرون گوشیم گرفت(: الان اومدم خونه مامان بزرگم 

مامانم هم ب هوای من در اومده از خونه زن بی عقل(: مهریه بهش تعلق نمیگیره!؟

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناپدری یا پدر خودت؟

پدر خودمه خیر سرش(:

دلم گرفت این سوال پرسیدی

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

گوشیو ازت گرفته با گوشی کی اومدی سایت

مامانم(:

گوشیم اون برام خریده بود ایفون

حالا مامانت پشتت بوده شد بی عقل ؟؟؟

مامان من که از ترسش پشت بابام بود اینقدر بابام باعث شد خونه رو ترک کنم برم بمونم خونه مادربزرگم یا خواهرم که با شوهر سابقم که صاحبکارم بود ازدواج کردم تافهمید بابام اذیتم میکنه ازم خواستگاری کرد اما ازدواجمون اشتباه بود همشم تقصیر بابام بود که مجبور شدم با اون ازدواج کنم که ده سال ازم بزرگتر بود 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بار اوله ؟ چند سالته؟

بهتره مادرت وانمود کنه برای برگردوندن تو اومده بیرون . 

با پا در میونی مامانت برگرد خونه . ولی در کل ببین مشکلتون چیه اونو حلش کنید. مالیه؟ خونه موندنه؟ اخلاق نداشتنه؟ سازش نداشتنه؟ سعی کن یه کاری فراغتی دلیلی برای چند ساعت بیرون بودن پیدا کنی