2777
2789
عنوان

عود تومور مغزی گرید یک

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر مهربون شما خوب شدی؟ همسر منم یکماهه فهمیده تومور گلیوما گرید ۲ داره سمت راست بدنشم بیحس شده متاسفانه بنظرت خوب میشه؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
[QUOTE=373702816]میگرن نبوداصلا ولی چشام ضعیفه عینکیم واینکه چربی خون بشدت بالادارم مس یعنی ازهمینه؟ ...

سلام ببخشید منم تیروییدم کم کاره خیلی ساله قرص میخورم میخام ترک کنم بنظرتون یهویی قط کنم عوارض داره

سلام ببخشید منم تیروییدم کم کاره خیلی ساله قرص میخورم میخام ترک کنم بنظرتون یهویی قط کنم عوارض داره

سلام از یکی درمانگرا شنیدم میگفت زمانیکه برای تیرویید  داروهای طب اسلامی رو شروع میکنن همزمان قرص رو دو روزه اول رو باید دوزی که دکتر گفته رو کامل بخورن دو روزه بعدش نصف بخورن و بعدش میتونن قرص رو ترک کنن و ادامه ی داروهای طب اسلامی.تقریبا یک دوره ای دو هفته هست و دو هفته بعد از اتمام داروها باید ازمایش بدین که ممکنه سه اتفاق بیفته یا کاملا درمان میشین یا رو به بهبودی میرین یا ممکنه عدد بالاتر بره که دوباره نیاز به درمان هست تا ان شاالله کاملا درمان بشین

کسانیکه درکنار دارو ، دستور نمک و ماهی هم رعایت میکنن زودتر درمان میشن 

رو اسم کاربریم بزن تاپیکمو بخون اگه بازهم سوالی بود درخدمتم