2777
2789
عنوان

چند روز پیش ی تاپیکی میخوندم در مورد ترنس ها

| مشاهده متن کامل بحث + 24104 بازدید | 80 پست
خب جسم روی روح هم اثر داره در خانمهای معمولی که هورمونهای مردانه در بدنشون بالامیره یا اینکه هورمون ...

خب عزیزم بخاطره همین قضیه قبل مجوز دادن چکاپ هورمونی انجام میدن

من هورمون هام متوازن هست

یعنی اثبات شده ک رفتار هام ناشی از مشکل هورمونی نیست

وقتی ترنس باشی با گذر زمان بیش تر دلت میخواد تغییر جنسیت بدی چون هر چی زمان بیش تر میگذره بیش تر پسر ...

ای خدا چه حسی 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یه دوستی دارم .با ینفر دوسته ظاهرش خانمه ولی آلت مردونه میگن دارد اون چیه 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
پس یه دوستی دارم .با ینفر دوسته ظاهرش خانمه ولی آلت مردونه میگن دارد اون چیه 

اون احتمالا پسر بوده و تمام عمل های تغییر جنسیت رو انجام نداده مثل پروتز سینه کرده ولی پایینه تنه رو عمل نکرده و یا دو جنسه هست

دو جنسه ها مشکل ژنتیکی دارن و قسمتی از بدنشون زن و قسمتی مرد هست

این چیزا دلیل نمیشه اصلا لطفا به بچه تلقین نکنید اینا رو اگر بدنش حالت مردونه داره ی آزمایش ...

بر چسب نزدم شما خیلی حساس شدی من به عنوان یه مادر که تو بارداریم هورمون مصرف کردم و ماجرای شما رو خوندم نگران شدم هیچی به روی خودش نیاوردم... خدا رو شکر ظاهراً با چیزهایی که گفتی مشکلی در این رابطه ندارن 

ولی گلم کاش بشه امثال شما ترتیبی بدین در مورد برخورد درست خانواده با فرزندان مثل شما آموزش و آگاهی رسانی بشه همون‌طور که خود فرد ترنس یا به هر نحوی متفاوت نمیدونه چیکار کنه خانواده ی اونم سردرگم هستن

بر چسب نزدم شما خیلی حساس شدی من به عنوان یه مادر که تو بارداریم هورمون مصرف کردم و ماجرای شما رو خو ...

آخه این موضوع خسلی حساسه

اگر تلقینی صورت بگیره و اون بچه تحت هر شرایطی از فیلترا رد بشه و مجوز بگیره شک نکنید بعد تعییر جنسیت یا خودکشی میکنه یا به افسردگی خیلی حاد مبتلا میشه

ولی در مورد آموزش والا مردم ایران هنوز خیلی مونده به اون جایگاه برسن 

ی سریا به کسایی ک تغییر جنسیت میدن میگن به چ حقی تو کار خدا دست بردین😐😂