2777
2789
عنوان

تو هشت ماهم فقط پنج کیلو اضافه کردم این طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 81 پست
ن بابا ب این ک نیس  3کیلو بود با محتویات 6کیلو کم شد و 14کیلو اضافه وزن مونده برام ک دیگه حال ...

الان مال من با محتویات و همه چی پنج کیلوعه

چون هیییییچ کجام چاق نشد حتی یا سنت به جز شکمم

حداقل خدا کنه به بچه رفته باشه

میترسم پنج کیلو هم بیشترش محتویات باشه😂

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مال من با محتویات و همه چی پنج کیلوعه چون هیییییچ کجام چاق نشد حتی یا سنت به جز شکمم حداقل خد ...

ن بابا ماه اخر بچه وزن اصافه میکنه تو الان 30هفته ای الان بچه خیلی ریزه ولی تو سه هفته اینده وزنش بالا میره

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
ن بابا ماه اخر بچه وزن اصافه میکنه تو الان 30هفته ای الان بچه خیلی ریزه ولی تو سه هفته اینده وزنش با ...

یادت میاد تو سنوی وزن بچت چقدر بود تو چند هفته رفتی؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
فقط منتظرم برم سنوی وزن ببینم چقدره وزنش انقد میترسم حتی بچه هم وزن نگرفته باشه😔 اخه هشت ماه پنج ...

من هشت ماهم و فقط دو کیلو اضافه کردم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

من‌۱۹ هفتم چاق نشدم اونقدر 

ولی وزن کردم ۴ کیلو اضافه کردم 

پس اون ۴ کیلو کجا رفته 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺