هاااااااانیه مدیر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 عنوان تو هشت ماهم فقط پنج کیلو اضافه کردم این طبیعیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 81 پست قبل بارداریم ۶۱ بودم دور باسندور ران دور بازودور مچ تمامو سانت کرده بودم وقتی ۶۱ بودمدیشبم سانت کردم دیدم دقیقا همونهشکممم بزرگ نیس یعنی پنج کیلو هم شکمه؟؟؟چون اصلاااااااا چاق نشدم بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من 1402/09/25 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 این که حسابی بزرگه چرا لخت گرفتی عکستو دختر ولی کوچیکه به نسبت تمام هشت ماهه های دور و اطرافم خیییییلی کوچیکهتو عکس حالا یکمی بزرگتر دیده میشه بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 بابا اشکال نداره ماه اخر 7کیلو میشی خیلی خوبه هفت کافیه؟ اخه بقیه چرا ۱۵. ۲۰ کیلو اضافه میکنن بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
نازبانوناز عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3931 ولی کوچیکه به نسبت تمام هشت ماهه های دور و اطرافم خیییییلی کوچیکه تو عکس حالا یکمی بزرگتر دیده میشه مهم وزن نینیهچند سالتونه؟ اولیه؟قبلش شکمتون صاف بود؟ جنسیت؟
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 مهم وزن نینیه چند سالتونه؟ اولیه؟ قبلش شکمتون صاف بود؟ جنسیت؟ ۲۶ سالمهاولیهاره شکم نداشتم خیلی کم بودپسر بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 مهم وزن نینیه چند سالتونه؟ اولیه؟ قبلش شکمتون صاف بود؟ جنسیت؟ کاش میشد فهمید وزنش خوبه یا نه بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
نازبانوناز عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3931 هفت کافیه؟ اخه بقیه چرا ۱۵. ۲۰ کیلو اضافه میکنن اونا بیشتر چاق شدن زایمانشون هم سخت میشه
melina_khanum عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2623 هفت کافیه؟ اخه بقیه چرا ۱۵. ۲۰ کیلو اضافه میکنن ببین عزیزم من 20اضافه کردم فک میکنی چی شد وقتی زایمان کردم 6کیلو ازش کم شد و 14کیلو اضافه وزن واسم موند دیگه ام اب نشد اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 سونوی وزن مگه نرفتین؟ نه هنوز چند روز دیگه میرم ده روز دیگع بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 ببین عزیزم من 20اضافه کردم فک میکنی چی شد وقتی زایمان کردم 6کیلو ازش کم شد و 14کیلو اضافه وزن ... بچت چقدر بود؟اخه میترسم بچم وزن نگیره😔 بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
نازبانوناز عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3931 نه هنوز چند روز دیگه میرم ده روز دیگع چند هفته این؟پس هنوز کلی هم وقت دارین برا وزن بالا بردنو و شکم بزرگ کردن خخخخ
نازبانوناز عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 3931 ببین عزیزم من 20اضافه کردم فک میکنی چی شد وقتی زایمان کردم 6کیلو ازش کم شد و 14کیلو اضافه وزن ... دوباره حامله این؟
melina_khanum عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 2623 بچت چقدر بود؟ اخه میترسم بچم وزن نگیره😔 ن بابا ب این ک نیس 3کیلو بود با محتویات 6کیلو کم شد و 14کیلو اضافه وزن مونده برام ک دیگه حال رژیمم نداشتم اب نشد اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
هاااااااانیه مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 8868 چند هفته این؟ پس هنوز کلی هم وقت دارین برا وزن بالا بردنو و شکم بزرگ کردن خخخخ ۳۰ هفته امچی بخورم وزن بره بالا؟ بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من