2777
2789
عنوان

اولین یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 98 پست
دقیقا مشکل من این‌نگفتن و خجالته  چی‌بگم

ببين از شوهرت خجالت بكشي باختي...خجالت و بذار كنار كه واس رابطتون سمه من خودم از خونواده شوهرم ي مقدار خجالت ميكشم سر همون از هرچي ناراحت باشم ب شوهرم ميگم شوهرم خودش همچيو حل ميكنه اگه قرار باشه از شوهرت ك نزديكترين شخص ب توعه خجالت بكشي ك ديگ هيچي😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين هيچوق بهش نگو ميرم خريد تا عكس العملشو ببيني خيلي رك بگو فلان چيزو ميخوام كي واسم ميخريش...اين ...

اینم ایده خیلییی خوبیه

بایو رک‌حرف‌زدنو یاد بگیرم

من‌توی خونه بابامم‌همین طوری بودم 

همش منتظر بودم‌مامانم خودش بگه بیا فلان چیزو واست بگیرم 

مثلا شده بود کیف مدرسه میخواستم ولی نمیگفتم تا خودش بگیره این اخلاق مزخرفم هنوزم‌باهام‌هست

ببين از شوهرت خجالت بكشي باختي...خجالت و بذار كنار كه واس رابطتون سمه من خودم از خونواده شوهرم ي مقد ...

دقیقاااا مثل حال الانم

باور کنید چند وقته میخوام برم دکتر برای پوستم ولی نه تونستم به‌مامانم بگم‌نه همسرم و چند وقته همش اذیت میشم نیمدونم این‌مشکلم ریشه اش از چیه از طرفیم این باعث میشه حس کنم‌نسبت به من بی توجه ان و منو دوست ندارن 

آفرین چقدر قشنگ همه روگفتی

جدی گفتم، آخه ما خانوما شفاف حرف نمی‌زنیم، وقتی شفاف میشیم که دیگه عصبانیم و زبونمون تلخه

ولی واقعیتش اینه که مردا خیلی گیر و بند سنت و رسم نیستن، به خیالتون اون یلدایی های لاکچری و یا سورپرایز های تولد واقعیه؟ به ولله اگه از هر 1000 تا شاید یه نفر صفر تا صد از خود اون مرد باشه، خانوما یادشون دادن

چون این مسائل برا ما خانوما جذابه آقایون نگاهشون به دنیا با ما متفاوته عشق سورپرایز و فلان نیستن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
از یه طرف دیگه ام که داره واسه شب چله میره خونه مامانش اینا  یعنی حتی به این فکر‌نمیکنه اولین ...

مگه تو يه شهر نيستين؟خب باهم برين ي سر خونه مادرشوهرت بعدش باهم بياين خونه مامانت اينا 

چقدرر خوب و عالی گفتی  این‌کارو میکنم ببینم اصلا توجه میکنه

یآ رک بهش بگو یا به زبون خودش زبون بریز بگو ،اگر مقاومت کرد بگو این هدیه ها محبت بینمون رو زیاد میکنه مگه چند بار قراره برام یلدایی یا عیدی بیارید ،منم مثل بقیه دلم میخواد ،اصلا تو دلت نگه ندار ،بریز بیرون حرفاتو

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
چرارک نمیگی ما رسم شب چله ای داریم؟  والا باید یاد بگیری خودت گلیم تو ازاب بکشی بیرون جاری بند ...

اووووو چه زبونی داشته نه من اصلااااااااا اینطوری نیستم 

اصلااااااا من حتی واسهوخانواده خودمم‌اینطوری نیستم ولی میدونی در نهایت کسی که بیشتر بهش احترام‌گذاشته میشه و دوسش دارن همین جاری شماست نه مظلوم هیچی نگویی مثل من 

بشین برا خودت حرفایی که سختته رو بنویس شفاف تمرینشون کن و بهش بگو 

خواسته هاتو اولویت بندی کن و از مهم ترین شون شروع کن برو جلو

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
میدونی چی ناراحتم میکنه اینکه بقیه عروساشون با سیاستن  و همه ی اینارو بهترینشو گرفتن و حالا ای ...

عزیزم زنگ بزن به شوهرت بگو ما رسم داریم باید یلدایی بیارید هر وقتم خواستید لباس بخرید بگو بیام انتخاب کنم تا تو عمل انجام شده قرار بگیره 

بشین برا خودت حرفایی که سختته رو بنویس شفاف تمرینشون کن و بهش بگو  خواسته هاتو اولویت بندی کن ...

اره حتما چون واقعاااا اذیتم و حس میکنم با این رفتارم فقط ارزشمو میارم پایین 

تازه من قبلا بدتر از این بودم دورا گرفتم و مشاوره گرفتم‌یکم بهتر شدم

جدی گفتم، آخه ما خانوما شفاف حرف نمی‌زنیم، وقتی شفاف میشیم که دیگه عصبانیم و زبونمون تلخه ولی واقعی ...

میفهمم چی میگین 

باید روی  زبونم کار‌کنم باید حدقل خواسته هامو بگم

مثلا من‌مادر بیچارم با اینکه بابام ادم پولداریه ولی مادرم لباساشو ۴ سال میپوشه ولی بابام از اونور کلی خرج خودش میکنه و مامان بیچارمو اصلا نمیگه چرا چیزی واسهوخودت نمیخری و به خودتت نمیرسی