2777
2789
عنوان

اولین یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مگه شوهرت حقوق نداره که مراعات پدرش و می کنن. خوب خودتم بی زبونی. وقتی می خواستن یلدا بیارن می گ ...

باورت میشه روز قبلش زنگ‌زدن و گفتن فردا میایم حتی گفتیم خونه نیستیم ولی گفتن کنسل کنین میایم من حتی لباسم نخریده بودم همین طوری یه چیز دم دستی پوشیدم و مثلا شب جله ایم به اون مزخرفی طی شد و فقط من بیچاره خسته و کوفته همش بدو بدو و در حال پذیرایی بودیم ازشون  دیگه واقعا تحملشونو ندارم

چرارک نمیگی ما رسم شب چله ای داریم؟ 

والا باید یاد بگیری خودت گلیم تو ازاب بکشی بیرون جاری بنده یکماه هم نمیشه عقد کردند به برادر همسرم گفته بود من شب چله ای مفصل میخوام دیروز هم رفتن خرید .خیلی رک به همسرش نیاز هاش رو میگه و پافشاری میکنه.مادرهمسرم میگه ما فکر کردیم این خانم روش نمیشه انقدر خرج بذاره ولی دیدیم گرون ترین پالتوی پاساژ رو برداشت! گرون ترین بوت و لوازم رو برداشت... میگه رک میگفت نه مادرجان من اونو نمیخوام اینو میخوام اگر نمیخواید اینو بخرید پس چیزی نخرید! 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

درکش کن.من حرف بچه های ایتجاروقبول ندارم.الکی باحرف های کسانی که میگن بزارش توفشار وازچشم خانوادش ببین و این حرف هازندگیتوخراب نکن.

بامهربونی ازش بخاه ببین حرفش چیه.

کاش آدم هایادمیگرفون باحرف های بی ملاحظه زندگی هارو ب جنگ و جدال نندازن

ماییم و شب تار وغم یار و دگر هیچ، صبر کم 
چون حس میکنم زبون‌میریزه و نمیاد بهش گفتم میخوام‌برم‌خرید و هیچی نگفت  میگم که کلا تناقضه  ...

ببين هيچوق بهش نگو ميرم خريد تا عكس العملشو ببيني خيلي رك بگو فلان چيزو ميخوام كي واسم ميخريش...اين دو پهلو حرف زدنا رو نامزد شما جواب نميده

چون حس میکنم زبون‌میریزه و نمیاد بهش گفتم میخوام‌برم‌خرید و هیچی نگفت  میگم که کلا تناقضه  ...

خب با همون زبون ریختنش برو جلو میگه دلم تنگه بگو منم دلتنگتم بیا دنبالم یه مقدار خریدم دارم دلمم برات یه ذره شده، 

یه دوستی خوب گفت، اون مگه تو خواسته های فلانش باهات تعارف داره؟ 

عادتش نده دلتنگی=اتاق خواب

دلتنگه؟ برید خرید

دلتنگ؟ برید گردش

دلتنگ؟ برید رستوران

این پسر مجرد بوده اینا رو بلد نیست مردا خیلی سیاستی نیستن بیشتر نابلدن باید یادش بدی

نه با جنگ با زبون نرم با لبخند سخت ترین کارا آسون میشه یلدا رو بنداز کنار گوشت دیگه حرفشو نکش وسط اونو از ماه های قبل باید باهاش حرف میزدی و روش کار میکردی

الان اگه دوست داری باید روی تولدت کار کنی بگو خیلی دوست دارم سورپرایز کنم

و هدیه ای که دوست داری هم ببر نشون بده ترجیحم اینه که یه تیکه طلا که تو وسعشه رو تو طلا فروشی نشونش بدی

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

یاد خودم افتادم شوهرم ماله یه شهر دیگه بود یلدا کرونا بود و رفت و امد کلا تعطیل خلاصه برام هیچی نیوردن و بعدا که کلا عیدی و اینا خانوادش نیوردن فقط به شوهرم گفته بودم رسممونه خودش هر بار طلا میگرفت میورد مادر نداشت خواهراشم هیچی یلدای سال بعدش بحثش شد خواهرش یلدا یلدا کردن منو چنان بغضی گرفته بود تا چن روز احساس شما که چقد بی ارزشم کردنو داشتم هر چند شوهرم برام گرفت ولی جاش هنوزم خوب نشده هر سالم برام میگیره ولی فراموش نکردم 

نه  سنتی و مدرن بوده  خیلی ادعا میکنه که دوسم‌داره وفلان ولی همش زبونه  الان یکی دی ...

ای بابا 

گرچه من خودم کشیدم میفهمم خیلی سخته 

اما برای من آدم خسیس و دروغگویی بود کلا خانوادگی 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)