چند سال پیش یه همسایه داشتیم خیلی پسرش و میفرستاد دم خونمون همش میگفت خاله پیازداری چند دقیقه بعد خاله سیب زمینی خاله تخم مرغ خاله روغن خاله رب خاله فلفل خاله زردچوبه همش میومد آها نونم زیاد میبرد منم یه جوریم وقتی داشته باشم دلم نمیادچیزی ندم به همسایه اینم بگم وضعیت مالیشون خیلی بهتر از ما بود صاحب چندتا ماشین و خونه ولی ما مستاجر بودیم..بعد یه روز گفت میز ناهارخوری با چهار تا صندلی دارم میخری گفتم چند گفت صد تومن منم گفتم چقدر کم آخه چرا دیوار نمیزنی گفت من بهت صد تومن میدم گفتم باشه ازش خریدم گذاشتم دیوار ششصد فروختم...بعدم. چند ماه بعد از اونجا اثاث کشی کردیم... همیشه فکر میکنم چرا اینقدر کم فروخت به من در حالی که گفتم دیوار بفروشه؟؟
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوس داشته بهت بده، یا اینکه میخواسته ردش کنه بره مهم نبوده چن
خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:) ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊