2777
2789
عنوان

به نظرتون راه حلی به جز مرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاصله حالت رو بهتر میکنه.قبول کن ک دوری از این آدما اولین قدم برای حال خوبته. من درست نتونستم او ...

من سیزده سالگی ازدواج کردم و دیگه درس نخوندم این شغلی که میگی به احتمال زیاد تحصیلات میخواد از نظر مالی نزدیک به یک ملیارد پول دارم که دوتاش ماشینه به ارزش 600 ملیون بقیه اش هم چک هایی که از واگذاری کافه گرفتم ماشین ها فروش نمیشه تاریخ چک ها هم نزدیک نیس که خونه بگیرم به علاوه یه جوری شکستم واقعا توانایی رو پام واستم و یجنگم و جمع و جور کنم ندارم شوهرمم چیز دیگه ای نامیده نداره هم که بده باباش خیلی پولداره اما بعد رفتن من و بچه ها دیگه کمکش نکردن الان فقط برجی ۷ ملیون واسه بچه ها میده 

عزیزم خونت جور شد کلااااا با مادرت کات کن دختر عمه ام نه مادر داره نه پدر سه تا پسر داره یکیشونم عقب مانده ذهنی همسرش تزریقی بود کلا کارتن خوابه و ازش خبر ندارن تو تالارا کار میکنه اما بچه هاشو بزرگ کرد الان برا پسر بزرگش نامزد کرده اینو گفتم که بدونز بدتر از تو هم هستن مادرت یه هرزه ی بیماره و راهی جز فاصله ازش نداری رو مای خودت وایسا در مورد اقای دومی هم داری محبت گدایی میکنی مردا سر و ته یه کرباسن خودت زندگیتو بساز خدا کمکت میکنه به بچه هات دلگرم باش خانواده تو بچه هاتن

عزیزم پدرت کجاست. با مادرت و بچه ها فقط تو اون خونه ای

مامان بابام جدا شدن از هم مادرم ازدواج کرده الان خونه نا پدریم یا همین مامانم می‌مونیم آدم خوبیه ولی خودم خیلی خجالت میکشم اصلا ازاتاق بیرون نمیرم بچه ها هم کوچیکن اذیت دارن یه خواهر 15 ساله هم دارم که الان همه با همیم دیگه  بابام هم آدم مسولیت پذیر و خوبی نبود ارتباطی باهاش ندارم خودش هم زندگی خوبی نداره چند بار ازدواج کرد و جدا شد الآنم خودش خوابگاه زندگی می‌کنه رو اون هم نمیشه هیچ حسابی باز کرد 

عزیزم خونت جور شد کلااااا با مادرت کات کن دختر عمه ام نه مادر داره نه پدر سه تا پسر داره یکیشونم عقب ...

اره واقعا با رفتنش مخالفت نکردم ولی رفتنش ضربه بدی بود فقط ازش خواستم تو خونه پیدا کردن و اینا کمکم کنه قبول کرد اما دیگه فک نکنم رو حرفاش بشه حساب کرد از ترد شدن نخواسته شدن از طرف عزیز ترین کسام خسته ام به هر کسی محبت کردم جز بدی ندیدم دارم از بی کسی و بی محبتی میمیرم واقعا مریض شدم از تنهایی با تمام وجود کمبود محبت و دارم حس میکنم 

عزیزم خونت جور شد کلااااا با مادرت کات کن دختر عمه ام نه مادر داره نه پدر سه تا پسر داره یکیشونم عقب ...

وای خدای من . چه دنیای بی عدالتی. یکی رو میبینیم تو خوشی غرقه و همه بچه ها سالم و باهوش. اینم که اینقدر سختی کشیدم بچه عقب مانده داره. واقعا دنیای بی عدالتی هست. بی جهت نیست میگن به این دنیا دل نبندیم. 

من سیزده سالگی ازدواج کردم و دیگه درس نخوندم این شغلی که میگی به احتمال زیاد تحصیلات میخواد از نظر م ...

تحصیلات ک دیپلم کافیه.با یه میلیارد نمیدونم اطرافت بشه خونه ای رو رهن کامل کرد یا خرید ،حالا زمانی ک امکان فروش ماشین و نقد شدن چکات باشه.

شرایطت رو خودت بهتر میدونی عزیز.

با خانواده ی همسرت صحبت کن اگر میتونی بگو بخاطر حمایت از نوه هاشون بهت کمک کنن.شرایط رو توضیح بده چاره ای نیس.

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

خیلی خیلی شدیدا ناراحت شدم براتون و واقعا الان نمیدونم چطوری میشه این همه غم تو رو تسکین داد ولی فقط چیزایی که به ذهنم میرسه میگم.

اطراف تو پر از آدمای سمی و نامرد و مریضه. به نظر من تو باید کلا قید مادر و بچه و شوهر سابق و عشق جدیدت و همه رو بزنی. همشون برای تو فقط خاطرات تلخ و آینه دق هستن. خودت تنها با پولایی که داری باید برای خودت یه جای کوچیک دور از همه اونا بگیری و بری زندگی کنی. شروع کنی کم کم برای خودت غذا بپزی به خودت برسی بری بیرون مردمو ببینی بری تو طبیعت یه ذره با آرامش راه بری تا کم کم بتونی اون روزای بد رو فراموش کنی. بعد کار کنی با هر سختی که باشه بعد از چند سال تو میتونی یه آدم موفق شاد بشی. من واقعا نمیدونم دلیلش چیه که همه خانمایی که می بینم تو بدترین شرایط باز درگیر احساسات میشن. به خدااااا تنهایی میشه خوشبخت ترین بود. یه مدت باید تنها باشی و فقط و فقط خودت میتونی حال خودتو بهتر کنی. مادر و فامیل و دوست و همه رو بریز دور. ما تنها به این دنیا اومدیم تنها هم میریم. فقط به فکر آرامش خودت باش. اگه از آدمای اطرافت فاصله بگیری کم کم میفهمی که چقدر فشار عصبی و ناراحتیات کم شدن چون بیشترشون به خاطر حرفا و قضاوتا و نامردیای اونا بودن. به نظر من اینطوری میتونی تو این جنگ برنده بشی. تسلیم شدن کار درستی نیست.