2777
2789
عنوان

به نظرتون راه حلی به جز مرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خیالبافی های ذهن ات باشه و اومدی اینجا بقیه رو ایستگاه کنی.

من از سال 96 که این اتفاق واسم افتاد تاپیک زدم از همه حس و حالم و جزیات گفتم حتی بارداری و مشکلاتم تو تاپیک ها هست بیکار نیستم عزیزم بیام وقت بزارم چرت بگم

آدم بدشانس دریا هم که بره خشک میشه این همه تاپیک که هیچ چیز مهمی نداره کلی نظر داده میشه حالا من با این حال خراب هیچ کس نیس یه نظر بده شاید حرف یکیتون آرامش بشه من مرگ و نمیخوام به خاطر بچه هام اما خودمم دیگه توان ادامه دادن ندارم اینجا آخرین امیدم بود 

من چند بار مشاور رفتم هیچ کدوم حالمو تغییر نداد اصلا نگفتم با این زندگی داغون چیکار کنم 

خاتون بانو توی سایت مشاوره.من چند تا از تاپیکاتو خوندم واقعا زجرآوره ولی هیچ وقت خدا رو فراموش نکن.اصلا به خودکشی فکر نکن.فقط از این جماعت سمی فاصله بگیر و به خدا توکل کن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
خاتون بانو توی سایت مشاوره.من چند تا از تاپیکاتو خوندم واقعا زجرآوره ولی هیچ وقت خدا رو فراموش نکن.ا ...

اخه همه میگن به خودکشی فک نکن چیکار کنم واقعا خستم هزار تا مشاور رفتم روانپزشک رفتم کسی کاری نکرد نهایت چند تا قرص که به شدت خواب آور بود و مختل کرده بود همه چیزمو

عزیزم خیلی خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم از وضعیتت 

ولی توروخدا خودتو نابود نکن تو کخ این همه تحمل کردی و اون وضعیت های جهنمی رو از سر گذروندی یه ذره دیگه صبر کن برا خودت یه خونه ای چیزی بگیر برو سرکار تنهای تنهای تنها یه زندگی آروم داشته باش 

قید اون مادر بدتر از نامادری و شوهر سابقت و دلم نمیاد بگم ولی بچه هاتم بزن

کم زجر نکشیدی توی اون زندگی لعنتی که حالا بخوای بچه های اون مرتیکه رو تک و تنها به دندون بگیری و بزرگ کنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

عزیزم خیلی خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم از وضعیتت  ولی توروخدا خودتو نابود نکن تو کخ این همه تحمل ...

من تا الآنم که تحمل کردم فقط به خاطر بچه ها بوده به جز اونا دیگه هیچی ندارم گذشتن از اونا هم با مرگ یکیه برام بخوام بگذرم همین که بمیرم بهتره تا درد دوری اونا هم اضافه بشه به بدبختی هام 

اخه همه میگن به خودکشی فک نکن چیکار کنم واقعا خستم هزار تا مشاور رفتم روانپزشک رفتم کسی کاری نکرد نه ...

فاصله حالت رو بهتر میکنه.قبول کن ک دوری از این آدما اولین قدم برای حال خوبته.

من درست نتونستم اوضاع مالیت رو بفهمم.از این آدما جدا شو.با عوض کردن محیط زندگیت و استقلال مالی.

توی این شرایط،دل بستن به یه آدم جدید نمیتونه عقلانی باشه ممکنه بخاطر خلأها و فشارهای روحیت کسی ک انتخاب میکنی گزینه ی مناسبی نباشه.

متوجه شدم همسرت از نظر مالی تامینه.حقی ک به گردنش داری بگیر.

زندگی تازه ای رو شروع کن.آدمای اطرافت رو ببخش ولی ازشون فاصله بگیر تا دیگه با رفتارا و حرفاشون بهت زخم نزنن.

میتونی یکی دو ماه دوره ی مربیگری مهد ببینی.بعد با بچه هات یه جا حضور داشته باش ک بتونی مخارجت رو تامین کنی

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ