2777
2789
عنوان

آنفولانزا شدید مامانا کمک

330 بازدید | 32 پست

بچه ها پسر دوستم یک سال ونیمشه آنفولانزا گرفته

دوهفتس مریض تب دار

تب بالااا

تو این دوهفته نهایتا دوسه روزشو تب نداشت یعنی بالای ده روز تب بالا داره

مطلقا نه غذا میخوره نه دارو

بشدتم بیحال

من خیلی نگرانشم

میترسم کارش به بستری بکشه

دوبارم دکتر رفته یکسری دارو خارجی وایرانی هم استفاده کرده ومیکنه ولی انگااار نه انگار

کسی تجربه داره؟ چیکار کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همینطور بود دکتر براش ازمایش نوشت تو خونش عفونت بود ۵روز بستری شد دکتر گفت باید انتی بیوتیک تزریقی بگیره 

به دوستن بگو بهش انتی بیوتیک بده اگه دید باز تبش نمیاد پایین ببره ازمایش بگیره

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡
اخه دکتر میگه خوب میشه دورش سه هفتس میگه فقط داروهاشو بده حرف از بستری نمیزنه اصلا

بچه غذا وشیر نمیخوره چطور خوب بشه ببرتش بستری کنند دارو ومولتی ویتامین بدند زودتر خوب میشه

دختر منم همینطور بود دکتر براش ازمایش نوشت تو خونش عفونت بود ۵روز بستری شد دکتر گفت باید انتی بیوتیک ...

ازیتروخارجی داد دکتر جواب نداد آموکسی کلاو داد باز جواب نداد سفکسیم داد تبش با استامینفون میاد پایین ولی مشکل اینکه قطع نمیشه ده روز

ازیتروخارجی داد دکتر جواب نداد آموکسی کلاو داد باز جواب نداد سفکسیم داد تبش با استامینفون میاد پایین ...

حتما باید بستری بشه وقتی با دارو خوب نمیشه باید دارو ترریقی بگیره گناه داره اب بدنش میره

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡