2777
2789
عنوان

چهلم بچمه امروز .تو قبرستون سرد و زیر اون همه خاک جنین هفت ماهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله ممنونم از شما. خداروشکر دوستان خوبی مثل شماها داریم😊😊 ما که شب و روز نداریم  و ...

نه اصلااین فکرهارونکن... قطعاخداعذاب شمارومیبینه من مطمئنم ان شاا...باردیگه گل پسرتوبهت بخشیده🌹

امتحان خداست... قطعاخیلی امتحان سختی شدیدماتوروایت هامون هم داریم که سخت ترین امتحان الهی ازدست دادن فرزندهستش وخداپاداش این تسلیم شدن وخضوع وفروتنی روخواهددادشماروح بزرگی داری که جلوی اراده وخواست خداوندصبوری پیشه کردی انتظارکشیدی ودم نزدی مسلما جایگاهتون عالی خواهدبود🌼ان شاا...که خداوندپاداش این صبروتحمل ودردروخواهدداد... 

خیلی سخته

من چهارسال هستش که بابام آسمونی شده گاهی خیلی دلم براش تنگ میشه گاهی بشدت نبودنش آزارم میده مناسبت هاوجاهاییکه بایدباشه ونیست فقط دعام اینه عمرم بگذره خوب بگذره باردیگه بغلش کنم حسش کنم مطمئنم بغلش میکنم🌱

ازدست دادن عزیزسخته مخصوصااگرفرزندباشه... 

هیچ کلمه وجمله ای این دردوناراحتی شمارونمی توونه توصیف کنه فقط ازخدامیخوام باردیگه فرزندت بهت ببخشه🌼انقدرغرق درخوشی بشیدغرق درآرامش وخوشبختی بشیدکه این روزهای زندگی هم بگذره خوب بگذره🌹

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
منم ۴ ماهه پسر عزیزمو دنیا اوردم از دستم رفت چ کنیم دنیاهمینه ۴ماهه گریه کارمه هرشب😭😭😭😭😭💔 &nbs ...

الهی عزیزم من م پسر پنج روزه ام از دنیا رفت اما نه ما بعدش خدا برام دو برابر جبران کرد ،دوباره لبات می‌خنده مطمن باش دوست عزیز

خدایا شکر  

نه اصلااین فکرهارونکن... قطعاخداعذاب شمارومیبینه من مطمئنم ان شاا...باردیگه گل پسرتوبهت بخشیده🌹 ام ...

واقعا سخت ترین امتحان الهی هست.

خدا هیشکی رو با مرگ فرزندش امتحان نکنه.

ولی بازم راضی هستیم به رضای خودش

کاری از دستمون برنمیاد.

خدا رحمت کنه پدر عزیزتون 

رو

روحش در آرامش

جایگاهشون بهشته عزیزم.

پدر و مادر هم داغشون سخته

آخر همان شد که نباید میشد...
اره بخدا نمیدونی چه بچه ای بود عمل ساده ای داشت بهش نرسیدن

عمل لوزه داشت ؟

تویکی از تاپیکات نوشتی 

خدا لعنتشون کنه پدرشونو در میووردی چه جور سر یه عمل ساده جون بچه رو گرفتن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
من دوستم پسرشو ۶ماهه براثر تصادف ازدست داد خییلی همسرش اذیت سدن و افسرده تااینکه حامله شد وامروز دهم ...

ان شاءالله  من بدونم باردارم بخدا سعی میکنم فراموش کنم فراموش که نمیشه اما کمی بهتر بشم

واقعا سخت ترین امتحان الهی هست. خدا هیشکی رو با مرگ فرزندش امتحان نکنه. ولی بازم راضی هستیم به رضا ...

تنت سلامت باشه🙏ان شاا...زندگیتون سرشارازخوشی وآرامش باشه🌼

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید