2777
2789
عنوان

چهلم بچمه امروز .تو قبرستون سرد و زیر اون همه خاک جنین هفت ماهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1817 بازدید | 54 پست
عزیزم درکت میکنم .خدا صبرت بده .فرشته هامون تو بهشتن.نمیخای اقدام کنی برا ی بارداری دیگه ؟💔من ک خیل ...

من سزارین شدم چرا دارم خودمو ااماده میکنم کمی افسردگیم بهتر بشه شروع میکتم ان شاءالله  خدا صبربده واقعا من به شخصه داغونم داغون💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۴ ماهه پسر عزیزمو دنیا اوردم از دستم رفت چ کنیم دنیاهمینه ۴ماهه گریه کارمه هرشب😭😭😭😭😭💔 &nbs ...

من دوستم پسرشو ۶ماهه براثر تصادف ازدست داد خییلی همسرش اذیت سدن و افسرده تااینکه حامله شد وامروز دهمش بود بایدددد ب فکر بچه بعدی باشین تاارامش برگرده

منم ۴ ماهه پسر عزیزمو دنیا اوردم از دستم رفت چ کنیم دنیاهمینه ۴ماهه گریه کارمه هرشب😭😭😭😭😭💔 &nbs ...

من الان باردارم عزیزم

اگر این بچه نبود واقعا مرده بودیم با پدرش

آخر همان شد که نباید میشد...
بله وحشتناکه نه مریضی نداشت سهل انگاری دکتر 

الهی خدابهت آرامش بده و تو دلیت سالم بیاد بغلت  

ازدکتر شکایت کردین? میشه بگین چیو اشتباه تشخیص دادن و کدوم دکتر بودن? حقیقتا ازوقتی امضاوتاپیکای سالهاقبلتو خوندم اشکم بند نمیاد

ممنونم سلامت باشین. بله شکایت کردیم مقصر شده

قطعاجای گل پسرت بهشت خواهدبود💎قطعاشفاعت شماوباباشوخواهدکرد🌹قطعاشماکه عزیزانش هستیدرومی بینه🙏چقدرسخته...خدابهت صبروآرامش وخوشحالی عطاکنه... ان شاا...بهترین هاقسمت قلب تون وزندگی تون بشه ان شاا... تودلیت جفت داداشش باشه وخدا باردیگه بهت ببخشتش🤍

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خداروشکر  نسل دکترای پولپرست سهل انگار برچیده بشه ایشالا که باجون ادمابازی میکنن

قشنگ و مرتب خودش کشته

اصلا خیلی عجیبه واسم دکتز اینقدر بی مسئولیت باشه

خدا ازش نگذره

مثل شمر و حرمله تا ابد لعنش میکنیم

آخر همان شد که نباید میشد...