2777
2789

چهل روزه زایمان کردم .غسل خاصی باید انجام بدم ؟؟کار خاصی باید بکنم ؟لطفا نپرسید چرا جنینم مرد 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

ای جانم طفلی خانوم تامیک قبلی بچه ۵ ساله اش مهرماه فوت کرده بود

درد بالای درد بسیار هست😔😔😔

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صبرت بده 

داده قربونش برم وگرنه الان دیوونه بودم تا حالا 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
عزیزم پیامک بده ب ۳۰۰۰۲۰۲۰ پاسخگویی/ب سوالات شرعی هس. بعداز ده روز ک باید غسل نفاس میکردی

نکردم ...اشکالی داره ؟

خدا به دلت صبر بده منم پسر ۶سالمو خاک کردم چقد از تاریکی میترسید ولی رفت زیرخروارها خاک

ای خدا😭😭😭😭😭😭

چیکار کنم دردت کمی تسکین پیدا کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خدا به دلت صبر بده منم پسر ۶سالمو خاک کردم چقد از تاریکی میترسید ولی رفت زیرخروارها خاک

عزیزم خدا ب شما هم صبر بده فرشته کوچولوت جاش تو بهشته 

ای جانم طفلی خانوم تامیک قبلی بچه ۵ ساله اش مهرماه فوت کرده بود درد بالای درد بسیار هست😔😔😔

💔😔

الهی بگردم چقدر سخت بزرگم بوده 🖤

مریض یود ؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱