2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 64 پست
بابا همه چی داره چندتا خونه و ..... وضعش خوبه یه خونه بزنه مهر من فقیر نمیشه

خب اگ بعدش مثلا یکی ۲ماه بعد فهمیدی نمیخای باهاش زندگی کنی و قصد طلاق کردی چی؟!!

این وسط اون یه ملک چند میلیاردی از دست داده !

اینجوری خیلی دیدم!  یکی از دوستای صمیمی خودم

خیلی راحت میگفت نمیخوامش!! طلاق میخوام!!

خب نامردیه دیگه !  

بعد چن سال زندگی ک بهت اعتماد کرد مطمعن باش خودش ب نامت میکنه.  اما وقتی همین اول اینو میگی، فک نمیکنم هیچ مردی قبول کنه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیده

به نظرم بیخیالش شو

نمیشه که کلا حرف حرف اون باشه

زیادی پروئه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اخه اون مطلقس من مجردم

پس کلا توی انتخابت تجدید نظر کن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

وا چه ربطی داره !!!مهریه اوکیاما بنظرمن منطقی نیس همون اول ازدواج توقع خونه یا ملک داشته باشیم ! رو ...

ناراحت نباش انگاری که مهریه رو‌ پرداخت میکنن والا با هزار راه دارن از زیرش در میرن 

بعدم وقتی ازدواج میکنیم با کلی امید و ارزو میریم تو خونه طرف وقتی بدرد نخورد خواستیم طلاق بگیریم لااقل یه حامی باید پشتمون باشه به اسم مهریه اخه بعد طلاق واقعا همچی فرق میکنه از موقیعیت های زندگیمون تا حتی خونه بابا 

شاید با پرداخت مهریه بخشی کوچکی از این اسیب قابل تحمل بشه 

اره تازه یه بار جدا شده

بیخیال جدی

مورد های بهتری سر راهت قرار میگیرن

حالا ویژگی مثبت هم داره؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

البته بسته به ادمش داره حرف خوبی زد یکی از کاربرها مخاطبم مورد اطمینان باشه خب به راحتی میزنم از نگاه خودم / فکر میکنم گذشتش در تصمیم امروز بی تاثیر نیست باید مخاطب رو بیشتر بشناسی شایدم کلا سیستم این فرد اینه

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ناراحت نباش انگاری که مهریه رو‌ پرداخت میکنن والا با هزار راه دارن از زیرش در میرن بعدم وقتی ازدواج ...

من با مهریه مشکلی ندارم

مهریه بنظرم ۱۴ سکه کافیه دیگه. با این قیمت سکه!!!

من گفتم اینکه اول زندگی ینی همون دم عقد بگیم باید خونه بنامم بزنی منطقی نیس.  اگ نه مهریه باید باشه ک اگ خاستی طلاق بگیری یه چیزی باشه برات. 

وا چه ربطی داره !!!مهریه اوکیاما بنظرمن منطقی نیس همون اول ازدواج توقع خونه یا ملک داشته باشیم ! رو ...

موافقم باهاتون

خیلی این حرف درسته

هیچوقت متوجه نشدم چرا مرد ها باید همون اول یه هزینه ای رو بپردازن. حس خریداری شدن به آدم دست میده.

تف بهت اگر باهاش راه بیای🤦🏻‍♀️😠

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

موافقم باهاتونخیلی این حرف درستههیچوقت متوجه نشدم چرا مرد ها باید همون اول یه هزینه ای رو بپردازن. ح ...

آره واقعا

اصلا مسخره‌س

همینایی ک اینجوری میگن، داداش خودشون بخواد زن بگیره عمرا نظرشون همین باشه!!!

ینی چی آخه !  طرف اومده خاستگاری  نهایتا چن جلسه صحبت شده  چن جلسه بیرون و مشاوره و اینا رفتن  خانواده ها همو شناختن   دیگه از این بیشتر نیس که!

بعد آقا باید اعتماد کنه  خونه ای ک سالها برا خریدش بدبختی کشیده رو ب نام خانم کنه !!! ک چی ؟! خانم ازدواج رو قبول کنه!!!

اصلا بنظرم منطقی نیس