2777
2789

من نمیدونم تویی که داری این متنو میخونی تو چه وضعیتی هستی
شاید سالها از درس دور موندی
شاید سالهاست پشت کنکوری
شاید درس میخونی اما نتیجه نمیگیری
شاید اصلا تا الان هیچی نخوندی
حتی شاید خیلیاتون متاهل هم باشین...
هدف شما از پرسیدن این سوال سه تا چیز میتونه باشه:
1.میخواین شروع کنین اما  نیاز به یه انرژی دارین
2.میخواین ببینین اگه هنوز وقت هست به سهل انگاریتون ادامه بدین و تا اسفند بازهم صبر کنین
3. میخواین ببینی اگه نمیشه که بیخیال بشین
اول از همه میخوام با دسته سوم شروع کنم...
میخوام بهتون بگم اصلا شما فکر کنین نمیشه دیر شده امکان موفقیت وجود نداره...
میخواین بیخیال بشین؟
بیخیال بشین که چی؟ که این ماه های باقیمونده رو هم هیچ درسی نخونی و از تیر استارت بزنی واسه سال بعد؟
یا نه...شاید میخوای دور همه ارزوهات رو خط بکشی و حتی بدون اینکه هیچچچ تلاشی واسشون کنی اونارو دو دستی تقدیم حسرت هاتون کنین؟
من نمیدونم...اگه بنظرتون این کار درسته...خیلی خب...بیخیال بشین!!
اگه شما جزو دسته دومین باید اینو بدونین که قطعا دوماه بعد سه ماه بعد حتی اسفندماه هم شما استارت کار رو نمیزنین و دلتون رو به شروع از عید خوش میکنین
زمان داره میره...هر روزی که هدر بدین یک روزه که میتونسته خیلییی مفید براتون باشه...شمارو 100 تا تست بندازه جلو..پس حواستون باشه فکر نکنین باشه حالا که وقت هست پس برم سراغ زندگیم...نه!!
 اینو میدونم که الان شما برای موفق شن زمان دارین
مخصوصا با شرایط الان که عمومی ها حذف شدن و فقط باید در حد تشریحی اون هم فقط پایه دوازدهم رو بخونین
پس این زمان که دارین برای خوندن درس های تخصصی زمان مطلوبیه...وقت زیادی نمونده اما وقت کمی هم نیست!
و اما دسته اول
نمیخوام مثل مشاورهای اینستاگرام براتون صحبت کنم
قبولی پزشکی تو دو هفته!
قبولی داروسازی تو یه ماه!
قبولی با رتبه 15000
نه نه...اصلا این خبرها نیست...
اما مطمئن باشین اگه از الان با کیفیت و کمیت عااالی درس بخونین بهترین نتایج رو میگیرین
باور کنین کم نیستن ادمهایی که از همین روزها شروع کردن و موفق شدن...ولی شرط موفقیت اینه که دیگه از الان به بعد استپ نکنین
دیگه دوماه بعد سر جای خودتون وای نسین که ببینین میشه یا نه...
اگه از الان بخونین قطعااا میشه
تا حالا شب امتحانی نشدین؟ بعضیا کل ترم درس میخونن تا نتیجه بگیرن بعضی هاهم با یه شب درس خوندن نمره خوب میگیرن اما اون یه شب رو خوووب خووب میخونن
پس قطعا قبول شدن از الان مسئله دور از ذهنی نیست اگر که بخواین و شما با شروع از همین الان هم میتونین به رشته و دانشگاه دلخواهتون برسین
حالا برای دسته اول که دنبال یه سری نمونه میگردن...من خودم شخصا خیلی به اینجور انگیزه ها اعتقادی ندارم
بنظرم انگیزه شما باید هدفتون باشه...که من چرا این رشته میخوام؟ اگه قبول بشم چه اتفاقی میفته؟ اینده شغلیم تضمین میشه؟ میتونم یکم شرایط خونوادگیمو بهتر کنم و....
حالا اگه قبول نشم چی میشه...چرا باید قبول بشم و چرا من این رشته رو میخوام
باور کنین هیچ انگیزه ای بهتر از دلایل چرایی شما نیست
درگیر انگیزه های زود گذر نشین....
اما برای مثال باید بهتون بگم انقدرررر دیدم ادمهایی رو که
با وجود تاهل
با وجود سالها دوری از درس
با وجود تغییر رشته
شرایط بد خانوادگی
شرایط بد جسمانی
زمانی شروع به درس خوندن کردن که بقیه داشتن مرور میکردن!! اما نتیجه های خوبی گرفتن...رتبه هاشون از چیزی که فکرشو میکردن هم بهترر بود
از رتبه75000 تا قبولی پزشکی یکی از دانشگاه های درجه یک ایران!! این مورد رو به شخصه میشناسمش و خودم باهاش صحبت کردم...هیچییی بلد نبود...اما از یه جایی پر قدرت شروع کرد...
حتی یکی رو میشناسم  4 5 ماه مونده بود به کنکور از دانشگاه انصراف داد(یه رشته ای میخوند که خیلی بازار کار نداشت) و دندون پزشکی قبول شد...

برای همتون ارزوی موفقیت میکنم🩷

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شما مشاورین؟میشه ازتون چند تا سوال بپرسم؟

سلام عزیزم بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
حالم بد بود حالمو خوب کردی (: چار ساله پشتم و همچنان نمیخونم خستم🥲

میفهمم
پشت کنکور موندن ادم رو خیلییی خسته میکنه خیلییی
این یه بار رو بخون
از تکنیک پومودورو استفاده کن...هر 25 دقیقه 5 دقیقه استراحت و هر 4(یا 3) تا باکس 25 دقیقه ای که رفتی یه ربع استراحت کن
از درسهایی که دوست داری شروع کن
و مطمئن باش این 6 ماه مثل برق و باد میگذرن...و سال بعد از امروز خودت تشکر میکنیی

سلام عزیزم بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم

من سال۹۸با معدل کتبی۱۷/۷۲دیپلم گرفتم اینم نمرات امتحان نهاییمه.👇🏻خودم فکر میکنم نمیتونم با یک بچه ۱۸ماهه دیگه بهتر ازاین نمره بگیرم بخصوص ریاضی و زبان.مشاور خودم میگه معدلت بالایه نیاز نیس از طرفی بقیه میگن حتما ترمیم کن.الان باید چیکار. کنم؟فرهنگیان می‌خوام سال آخریه که میتونم شرکت کنم نمیخام رد بشم😭اگه لازم باشه ترمیم میکنم.از شهریور تا الان دهم یازدهم خوندم دارم ۱۲میخونم

مامان آریام💙
من سال۹۸با معدل کتبی۱۷/۷۲دیپلم گرفتم اینم نمرات امتحان نهاییمه.👇🏻خودم فکر میکنم نمیتونم با یک بچه ...

ببینین در رابطه با امتحان های نهایی و معدل واقعا خود سنجش و اموزش و پرورش هم تکلیفشون با خودشون مشخص نیست
بچه هایی که پارسال نهایی داده بودن امسال تراز های خیلی خوبی بهشون ندادن
وقتی که خودتون فکر میکنین از این نمرات بهتر نمیشین پس ذهنتون رو درگیر شرط معدل اصلااا نکنین
رو همون 50 درصد کنکور وقتتون رو بذارین و امیدتون رو از دست ندین
ایشالا به چیزی که میخواین میرسین🤍

موندم چیکار کنم ترمیم بزنم از اون نمراتم مطمینم بهتر نمیشه😿

بهترین کار اینه که نذاری این قضیه معدل ذهنت رو درگیر کنه و به حاشیه ببردت
همین پارسال انقدر بعضی از داوطلب ها درگیر اینکه وای عمومی ها حذف شد وای حذف نشد وای ترمیم چی میشه وای معدلمون چی میشه و...شدن
که از بازی اصلی دور موندن
تلاشتون رو بکنین و به خدا توکل کنین