من نمیدونم تویی که داری این متنو میخونی تو چه وضعیتی هستی شاید سالها از درس دور موندی شاید سالهاست پشت کنکوری شاید درس میخونی اما نتیجه نمیگیری شاید اصلا تا الان هیچی نخوندی حتی شاید خیلیاتون متاهل هم باشین... هدف شما از پرسیدن این سوال سه تا چیز میتونه باشه: 1.میخواین شروع کنین اما نیاز به یه انرژی دارین 2.میخواین ببینین اگه هنوز وقت هست به سهل انگاریتون ادامه بدین و تا اسفند بازهم صبر کنین 3. میخواین ببینی اگه نمیشه که بیخیال بشین اول از همه میخوام با دسته سوم شروع کنم... میخوام بهتون بگم اصلا شما فکر کنین نمیشه دیر شده امکان موفقیت وجود نداره... میخواین بیخیال بشین؟ بیخیال بشین که چی؟ که این ماه های باقیمونده رو هم هیچ درسی نخونی و از تیر استارت بزنی واسه سال بعد؟ یا نه...شاید میخوای دور همه ارزوهات رو خط بکشی و حتی بدون اینکه هیچچچ تلاشی واسشون کنی اونارو دو دستی تقدیم حسرت هاتون کنین؟ من نمیدونم...اگه بنظرتون این کار درسته...خیلی خب...بیخیال بشین!! اگه شما جزو دسته دومین باید اینو بدونین که قطعا دوماه بعد سه ماه بعد حتی اسفندماه هم شما استارت کار رو نمیزنین و دلتون رو به شروع از عید خوش میکنین زمان داره میره...هر روزی که هدر بدین یک روزه که میتونسته خیلییی مفید براتون باشه...شمارو 100 تا تست بندازه جلو..پس حواستون باشه فکر نکنین باشه حالا که وقت هست پس برم سراغ زندگیم...نه!! اینو میدونم که الان شما برای موفق شن زمان دارین مخصوصا با شرایط الان که عمومی ها حذف شدن و فقط باید در حد تشریحی اون هم فقط پایه دوازدهم رو بخونین پس این زمان که دارین برای خوندن درس های تخصصی زمان مطلوبیه...وقت زیادی نمونده اما وقت کمی هم نیست! و اما دسته اول نمیخوام مثل مشاورهای اینستاگرام براتون صحبت کنم قبولی پزشکی تو دو هفته! قبولی داروسازی تو یه ماه! قبولی با رتبه 15000 نه نه...اصلا این خبرها نیست... اما مطمئن باشین اگه از الان با کیفیت و کمیت عااالی درس بخونین بهترین نتایج رو میگیرین باور کنین کم نیستن ادمهایی که از همین روزها شروع کردن و موفق شدن...ولی شرط موفقیت اینه که دیگه از الان به بعد استپ نکنین دیگه دوماه بعد سر جای خودتون وای نسین که ببینین میشه یا نه... اگه از الان بخونین قطعااا میشه تا حالا شب امتحانی نشدین؟ بعضیا کل ترم درس میخونن تا نتیجه بگیرن بعضی هاهم با یه شب درس خوندن نمره خوب میگیرن اما اون یه شب رو خوووب خووب میخونن پس قطعا قبول شدن از الان مسئله دور از ذهنی نیست اگر که بخواین و شما با شروع از همین الان هم میتونین به رشته و دانشگاه دلخواهتون برسین حالا برای دسته اول که دنبال یه سری نمونه میگردن...من خودم شخصا خیلی به اینجور انگیزه ها اعتقادی ندارم بنظرم انگیزه شما باید هدفتون باشه...که من چرا این رشته میخوام؟ اگه قبول بشم چه اتفاقی میفته؟ اینده شغلیم تضمین میشه؟ میتونم یکم شرایط خونوادگیمو بهتر کنم و.... حالا اگه قبول نشم چی میشه...چرا باید قبول بشم و چرا من این رشته رو میخوام باور کنین هیچ انگیزه ای بهتر از دلایل چرایی شما نیست درگیر انگیزه های زود گذر نشین.... اما برای مثال باید بهتون بگم انقدرررر دیدم ادمهایی رو که با وجود تاهل با وجود سالها دوری از درس با وجود تغییر رشته شرایط بد خانوادگی شرایط بد جسمانی زمانی شروع به درس خوندن کردن که بقیه داشتن مرور میکردن!! اما نتیجه های خوبی گرفتن...رتبه هاشون از چیزی که فکرشو میکردن هم بهترر بود از رتبه75000 تا قبولی پزشکی یکی از دانشگاه های درجه یک ایران!! این مورد رو به شخصه میشناسمش و خودم باهاش صحبت کردم...هیچییی بلد نبود...اما از یه جایی پر قدرت شروع کرد... حتی یکی رو میشناسم 4 5 ماه مونده بود به کنکور از دانشگاه انصراف داد(یه رشته ای میخوند که خیلی بازار کار نداشت) و دندون پزشکی قبول شد...
برای همتون ارزوی موفقیت میکنم🩷
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سال۹۸با معدل کتبی۱۷/۷۲دیپلم گرفتم اینم نمرات امتحان نهاییمه.👇🏻خودم فکر میکنم نمیتونم با یک بچه ...
اما اگه میتونی ترمیم کنی بد نیست... نمیدونم وقتی خودت میگی مطمئنم نمیتونم چی باید بگم...اما من جای شما بودم برای بعضی از درسها ترمیم میزدم... اگه واقعا نمیخوای و نمیتونی پس ذهنت رو هم درگیرش نکن و به کنکورت برس ولی اگه بتونی خیلی عالی میشهه خیلیی
منم دومین ساله که پشت کنکورم اما باز درس نمی خونم و دارم بهانه میارم و همش می خوام بخوابم یجورایی خيلي خستم و انرژی ندارم
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ... خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
منم دومین ساله که پشت کنکورم اما باز درس نمی خونم و دارم بهانه میارم و همش می خوام بخوابم یجورایی خي ...
بخاطر خستگی و خواب الودگیت ازمایش دادی؟ مشکل تیروئید و کم خونی نداری؟ اگه از نظر جسمی سالمی ... اوایل برای اینکه بتونی راحت تر درس بخونی برو کتابخونه فضای کتابخونه چون همه دارن مطالعه میکنن خیلی برای شروع درس خوندن خوبه... از ساعت مطالعه کم شروع کن و کم کم زیادش کن... روزی یه ربع هم از دیروزت بیشتر بخونی...تا یکی دوماه دیگه به ساعت مطالعه خیلییی خوبی میرسی
بخاطر خستگی و خواب الودگیت ازمایش دادی؟ مشکل تیروئید و کم خونی نداری؟ اگه از نظر جسمی سالمی ... اوای ...
بله کم خونی و کمبود آهن دارم و قرص مصرف میکنم
اما تمایل به خوابیدن یه جور فرار از درس خوندنه چون واقعا از تکرار شرایط خستم الان سه سال درگیر کنکورم
کتابخونه خوبه اگه برم
مرسی 🌹
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ... خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
از الان تا خرداد خیلییی مونده با یه برنامه ریزی درست میتونی راحت نمره خوبی ازشون بگیری با مشاورت در این باره صحبت کن... ازش بخواه یه فکری به حال این سه تا درس انجام بده زمان خوبی داری برای مطالعه ...
میفهمم...پشت کنکور موندن واقعا ادم رو خسته میکنه... امیدوارم امسال به همون چیزی که میخوای برسی🩷
مرسی 🧡
میشه شما به مثال بزنید به مشاورم گفتم میگه اینا حاشیه ان اصلا توجه نکن
بنظرم یه فکری به حال مشاورتون کنین... یا اولین سال مشاورشونه...یا از تغییرات کنکور خبر ندارن تا سال 1401 اصلااا معدل و کنکور و اینا مهم نبود و واقعا حاشیه بود این قضیه اما الان دیگه حاشیه نیست...