2777
2789
عنوان

صحبتی با کنکوری ها پیرو سوال"از الان شروع کنم میشه؟"

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 65 پست
بهترین کار اینه که نذاری این قضیه معدل ذهنت رو درگیر کنه و به حاشیه ببردت همین پارسال انقدر بعضی از ...

دقبقا مشاور خودمم همینو میگه...توکلم بخدا س برام دعا کنین🥺🥺انشالله خواسته ی دلم با مصلحت خدا یکی باشه❤️

ممنونم از راهنماییتون خدا خیرتون بده 🌹با اجازتون بهتون درخواست دوستی میدم گمتون نکنم برای سوال داشتم مزاحمتون بشم🙏🏻🙈

مامان آریام💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال۹۸با معدل کتبی۱۷/۷۲دیپلم گرفتم اینم نمرات امتحان نهاییمه.👇🏻خودم فکر میکنم نمیتونم با یک بچه ...

اما اگه میتونی ترمیم کنی بد نیست...
نمیدونم وقتی خودت میگی مطمئنم نمیتونم چی باید بگم...اما من جای شما بودم برای بعضی از درسها ترمیم میزدم...
اگه واقعا نمیخوای و نمیتونی پس ذهنت رو هم درگیرش نکن و به کنکورت برس
ولی اگه بتونی خیلی عالی میشهه خیلیی

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

منم دومین ساله که پشت کنکورم اما باز درس نمی خونم و دارم بهانه میارم و همش می خوام بخوابم یجورایی خيلي خستم و انرژی ندارم

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
دقبقا مشاور خودمم همینو میگه...توکلم بخدا س برام دعا کنین🥺🥺انشالله خواسته ی دلم با مصلحت خدا یکی ب ...

خواهش میکنم🩷
باشه حتما

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اما اگه میتونی ترمیم کنی بد نیست... نمیدونم وقتی خودت میگی مطمئنم نمیتونم چی باید بگم...اما من جای ش ...

چه درس‌هایی مثلا؟

نمیخوام تلاش کنم و از اخر بخاطر این رد بشم اگه واقعا واقعا لازمه انجامش میدم اجباراً

مامان آریام💙
منم دومین ساله که پشت کنکورم اما باز درس نمی خونم و دارم بهانه میارم و همش می خوام بخوابم یجورایی خي ...

بخاطر خستگی و خواب الودگیت ازمایش دادی؟
مشکل تیروئید و کم خونی نداری؟
اگه از نظر جسمی سالمی ...
اوایل برای اینکه بتونی راحت تر درس بخونی برو کتابخونه
فضای کتابخونه چون همه دارن مطالعه میکنن خیلی برای شروع درس خوندن خوبه...
از ساعت مطالعه کم شروع کن و کم کم زیادش کن...
روزی یه ربع هم از دیروزت بیشتر بخونی...تا یکی دوماه دیگه به ساعت مطالعه خیلییی خوبی میرسی

چه درس‌هایی مثلا؟ نمیخوام تلاش کنم و از اخر بخاطر این رد بشم اگه واقعا واقعا لازمه انجامش میدم اجبا ...

حداقل اون دو سه تا درسی رو که نمره 15 و 17 گرفتین رو ترمیم کنین

بخاطر خستگی و خواب الودگیت ازمایش دادی؟ مشکل تیروئید و کم خونی نداری؟ اگه از نظر جسمی سالمی ... اوای ...

بله کم خونی و کمبود آهن دارم و قرص مصرف میکنم 

اما تمایل به خوابیدن یه جور فرار از درس خوندنه چون واقعا از تکرار شرایط خستم الان سه سال درگیر کنکورم 

کتابخونه خوبه اگه برم 

مرسی 🌹

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
بله کم خونی و کمبود آهن دارم و قرص مصرف میکنم  اما تمایل به خوابیدن یه جور فرار از درس خوندنه ...

میفهمم...پشت کنکور موندن واقعا ادم رو خسته میکنه...
امیدوارم امسال به همون چیزی که میخوای برسی🩷

همون سختاس😬ریاضی و فنون و زبان

از الان تا خرداد خیلییی مونده
با یه برنامه ریزی درست میتونی راحت نمره خوبی ازشون بگیری
با مشاورت در این باره صحبت کن...
ازش بخواه یه فکری به حال این سه تا درس انجام بده
زمان خوبی داری برای مطالعه ...

میفهمم...پشت کنکور موندن واقعا ادم رو خسته میکنه... امیدوارم امسال به همون چیزی که میخوای برسی🩷

مرسی 🧡

میشه شما به مثال بزنید  به مشاورم گفتم میگه اینا حاشیه ان اصلا توجه نکن

بنظرم یه فکری به حال مشاورتون کنین...
یا اولین سال مشاورشونه...یا از تغییرات کنکور خبر ندارن
تا سال 1401 اصلااا معدل و کنکور و اینا مهم نبود و واقعا حاشیه بود این قضیه
اما الان دیگه حاشیه نیست...