2777
2789
عنوان

صحبتی با کنکوری ها پیرو سوال"از الان شروع کنم میشه؟"

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 65 پست
بنظرم یه فکری به حال مشاورتون کنین... یا اولین سال مشاورشونه...یا از تغییرات کنکور خبر ندارن تا سال ...

اره خیلی نگرانم...پس بنظرتون اگ همون سه درسو ترمیم کنم کافیه؟

راستش من هزینه مشاور نداشتم😔 ایشون منو همینطوری قبول کردن و بیشتر فقط بهم هفتگی برنامه میدن

مامان آریام💙
اره خیلی نگرانم...پس بنظرتون اگ همون سه درسو ترمیم کنم کافیه؟ راستش من هزینه مشاور نداشتم😔 ایشون م ...

ایشالا...میگم یکم خودشون هم تکلیفشون با این تراز معدل معلوم نیست

اما حداقل نمره های زیر 18 رو ترمیم بزنین تا ترازتون بالاتر بیاد
خیلی خوبه با برنامش پیش برین
شما تلاشتون رو بکنین ایشالا نتیجه میگیرین🤍

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بد بود حالمو خوب کردی (: چار ساله پشتم و همچنان نمیخونم خستم🥲

گلم 

نمی‌گم حتما ولی در شرایط عادی درس خیلی رو زندگی ما اثر داره..

ما بخت و شانس و قیافه و...دست خودمون نیست.

ولی تا جایی که ممکن هست بخون...

دانشگاه بهتر با رشته بهتر قبول شی 

بزرگتر که میشی محدودتر میشی ...تاپیک منو بخونی قشنگ متوجه میشی 💔

دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨‍👩‍👧‍👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍

من رشتم ریاضی فیزیک بود ارشد تغذیه دارم و میخوام کنکور دکتری بدم اما حسرت دندان پزشکی همیشه باهامه .با رشته ریاضی میشه کنکور تجربی داد ؟؟؟؟؟اگر معدل دیپلم خوب نباشه امیدی هست ؟

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
کدوم تا پیکت

ک ررر اش 

وقتی بزرگتر میشی ذهنت خیلی بیشتر درگیر میشه...

دلم میخواد، بدو بدو کربلا❤️ وایسم تو بین الحرمین رو کنم به امام حسین و بگم؛ امام حسین برا حاجت چندین ساله ام ،رقیه بانو رو قسم دادم به شما ولی نمی‌دونم رقیه خدا رو به کی و چی قسم داد که فورا خدا حاجتم رو داد👨‍👩‍👧‍👦❤️ بگم امام حسین راست گفتن که رقیه اونقدر زیاد دوست داشت که از غم فراقت تو خرابه ها جون داد💔جا داشت که بعد رقیه گفتن ،دخترا بابایی اَن.مرسی که هستید، اومدم بگم دم رقیه بانو گرم که به حرمت اسم شما هر جور که بود حاجتم از خدا گرفت...اومدم از شما و رقیه بانو تشکر کنم 😍
من رشتم ریاضی فیزیک بود ارشد تغذیه دارم و میخوام کنکور دکتری بدم اما حسرت دندان پزشکی همیشه باهامه . ...

راستش الان که 50 درصد تاثیر قطعی داره نمرات کتبی نهایی
اگه نمراتتون خوب نیست ترمیم کنین
امید که همیشههه هست...تا ادم هست امید هم هست...تلاشتونو بکنین ...درست و اصولی درس بخونین به چیزی که میخواین میرسین🩷

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
راستش الان که 50 درصد تاثیر قطعی داره نمرات کتبی نهایی اگه نمراتتون خوب نیست ترمیم کنین امید که همی ...

رشتم ریاضی فیزیک بوده ینی ترم نمره حسابان یا جبر و احتمال مثلا تو نتیجه کنکور تجربی تاثیر داره ؟

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
که چی؟ الان چون کراش داری میگی مغزت بزرگتر شده؟🤣🤣🤣 من ۲ ساله رل دارم باید عدعا بزرگیم بیاد؟ چی ...

دخترا بحث نکنین تاپیک نترکه🩷

رشتم ریاضی فیزیک بوده ینی ترم نمره حسابان یا جبر و احتمال مثلا تو نتیجه کنکور تجربی تاثیر داره ؟

دیپلمتون ریاضیه؟

ک ررر اش  وقتی بزرگتر میشی ذهنت خیلی بیشتر درگیر میشه...

و اینک من الا ۲۲ سالمه مغزم درگیر هزار کوفتو مرضه  

کراشم شد درگیری؟ سطح دقدقتووو😂🥴

من الا درگیریم رابطه ۲سالس. ک به فنا رفته 

باباییه که ممکنه ترکم کنه  مامانیه ک عصبیه باید درمان شه ولی نمد چطوری 

خانواده از هم پاچیدمه 

درسامه ک نخوندم و. اگ بخونم به خانچادم کمک بزرگی کردم چون بخاطر منه ک حالشون بده