2777
2789
عنوان

سریال ترکی بگید که ارزش نگاه کردن داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 73 پست
فیلم آخرین تابستان رو ببین پلیسی هم هس قشنگه جذبش میشی

آره یکی دیگه هم گفت به دلم نشست کلا این تاپیک همش فیلمای قشنگیه انگار باید همه رو ببینم 😂🫂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نظر دادم باید اجازه از منتقدان میگرفتم؟در ضمن مخاطبم شما نبودیدوست شون داشتم جلسه نقد که نیست شما نب ...

ممنونم عزیزم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جزرومد

راجع به چیه؟ یکی دیگه هم گفته بود

سریال تلخ و شیرینیکم نوجوون طوره ولی قشنگه ببین حتما چون سر و تهش مشخصهو سریال جذر و مد رو خیلی دوست ...

تلخ و شیرین رو یادمه دیدمش خوب بود .. ستاره شمالی باید جالب باشه 

سیب ممنوعه چشه؟

😂 فک نمی‌کردم به کسی بر بخوره .. من یادمه اون موقع ها تو تلویزیون می‌دیدم... قشنگ بود دعوا و بحث و رفاقت یلیدیز و اندر ولی خب از فیلم‌هایی که الکی و زیادی طولانی میشن خوشم نمیاد .. هر شخصیت صد تا پارتنر عوض کرد دیگه آدم یادش می‌ره سر و تهش چیه ..مشکلش همینه دیگه من نتونستم تا آخر ببینم

😂 فک نمی‌کردم به کسی بر بخوره .. من یادمه اون موقع ها تو تلویزیون می‌دیدم... قشنگ بود دعوا و بحث و ...

من واسه سرگرمی هر روز نگاش میکنم 😂😂😂 درست میگی عزیزم یه جاهایی خیلی مسخره میشه

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

نه ندیدم ممنونم

این دوتارو ک باید ببینی حتما این دوتاسریال معروفترین سریال ترکیشونه که خود ترکا همیشه دربارش صحبت میکنن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

😂 فک نمی‌کردم به کسی بر بخوره .. من یادمه اون موقع ها تو تلویزیون می‌دیدم... قشنگ بود دعوا و بحث و ...

اگ ازاول تااخر میدیدی خیللللی طنز بود 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اخرین تابستان ببین به جونم دعا میکنی😂

اومدم بگم که آخرین تابستان رو دیدم .. امشب قسمت آخرش رو تموم کردم و ناراحتم که تموم شد خیلیییی قشنگ بود 🥺😭 

ممنونم بابت پیشنهادت ❤️

فیلم آخرین تابستان رو ببین پلیسی هم هس قشنگه جذبش میشی

شما و یه نفر دیگه گفتید این سریال رو .. امشب قسمت آخرش رو دیدم ..خیلییی قشنگ بود لازم دونستم بیام تشکر کنم بابت پیشنهادتون 🥺❤️

اومدم بگم که آخرین تابستان رو دیدم .. امشب قسمت آخرش رو تموم کردم و ناراحتم که تموم شد خیلیییی قشنگ ...

عزیزمممم💜💜 خواهش میکنم 

اگه میخوای یه سریال قشنگ  و شبیه به اخرین تابستان ببینی پرندگان اتش هم بهت پیشنهاد میکنم  بهترین سریالی که توعمرم دیدم عاشق زوجش میشی یه شباهتاییم به یامور و اکگون دارن  😭😭 

غنچه های زخمی

روزی روزگاری یا همون اویله بیر گچر زمان کی

عروس استانبولی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

عزیزمممم💜💜 خواهش میکنم اگه میخوای یه سریال قشنگ و شبیه به اخرین تابستان ببینی پرندگان اتش هم بهت ...

🥺باشه ممنون عزیزم