2777
2789

پخشش تموم شده باشه حتما واقعا حوصله ندارم وایسم تا هفته ای یه قسمت بیاد 🥲..

مدل فیلمای شربت زغال اخته و نمی‌دونم سیب ممنوعه و فاطما گل و اکیا و اینا نباشه ... قشنگ باشه دیگه یه کمم پلیسی جنایی باشه بد نیست .. تهشم خوب تموم شه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشرف رویا

تموم نشده آخه .. ادامه نداره مگه؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

اشرف رویا هم مافیاییه پلیسی جنایی هم عاشقانه موضوعش عجیییب قشنگه قسمت اول روببین بیانظرتوبگو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اشرف رویا قشنگ بود

تموم نشده آخه

زمستان سختخوشم اومد ازش

راجع به چیه چه ژانری

فضیلت خانوم وبرگ ریزان وایناروقبلا دیدی ن؟

اینام قشنگ بودن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.