2777
2789
عنوان

صحبتی با کنکوری ها پیرو سوال"از الان شروع کنم میشه؟"

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 65 پست

سلام عزیزم 

من میخوام کنکور بدم و خیلی ساله که دورم از درس پارسالم کنکور دادم اما شرایطم بد بود نشد 

من نمیرسم تمام دروس فیزیک و ریاضی و شیمی رو بخونم 

میتونین مبحثای مهمشو بهم بگین 

در حدی که راحتم باشه بتونم تستاشو بزنم 

من ازاد پیراپزشکی میخوام ممنون میشم راهنماییم کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم  من میخوام کنکور بدم و خیلی ساله که دورم از درس پارسالم کنکور دادم اما شرایطم بد بو ...

سلام
ببینین پر سوال بوددن با راحت بودن خیلی تفاوت داره...در اصل اینکه چه مباحثی راحتن فردیه و شخص به شخص متفاوته ...فقط یه سری مباحث هستن که از نظر عموم کلا سخته(مثل مثلثات)
توصیه اولی که بهتون دارم اینه که تابع و مثلثات رو از ریاضیتون حذف نکنین...چون شما اگه بخواین حد مشتق یا کاربرد مشتق بخونین به این دوتا مبحث احتیاج دارین ...اما و احتمال مبحث خوبیه حدودا 3 تا 4 تا سوال داره ( البته اینم بستگی به شما داره و یه سری داوطلب ها خیلی با امار و اتمال ارتباط نمیگیرن.)
و خب درکل مباحث پر سوال مباحثین که خیلی اسون و دم دستی نیستن...مثلا الگو و دنباله مبحث اسون ریاضیه اما فقط یه سوال تو کنکور داره
حالا من میتونم برای شما یه کاری کنم...بودجه بندی درسهارو(حدودا چندتا سوالن) با سطحشون رو براتون بنویسم و شما با توجه به شرایطتون خودتون انتخاب کنین که کدوم مباحث رو راحت ترین که بخونین...من از شرایط شما خبر ندارم که بتونم براتون مباحث رو حذف کنم !
از فیزیک شروع میکنم اسم مباحث رو نمینویسن اینکه کدوم درس از کدوم پاین رو براتون مینویسم که راحت تر بتونین پیداشون کنین
1دهم: 1تست ...اسان
2دهم:2تست....متوسط
3دهم: 2 تست ...متوسط
4دهم:2الی3تست...متوسط
1یازدهم:3الی4تست...سخت( و بعضی تیپ های سوال متوسط)
2یازدهم:3الی4تست..سخت
3یازدهم:2الی3تست...سخت و متوسط
1دوازدهم:3الی4تست...سخت
2دوازدهم:3تست...سخت(وابسته به فصل 1 دوازدهم و 3 دهم)
3دوازدهم:4تست...متوسط و سخت

4دوازدهم:3الی 4تست...متوسط (و گاها اسون)
من توصیم بهتون اینه که برای فیزیک دهم رو کامل بخونین و فصل 3و 4 دوازدهم رو بخونین و فصل 3 یازدهم...با خوندن این فصلها حودا 45 تا 60 درصد تو کنکور میتونین بزنین(با فرض اینکه سوال همه مباحثی که خوندین رو جواب بدین حدودا این حدود درصدرو از فیزیک میگیرین)

شیمی:
برای شیمی فصل 1و2 دهم رو که حتما بخونین..
سوالات شیمی اصولا به دو دسته مفاهیم و مسائل تقسیم میشن...خب 50 درصد کنکور شما مسئله است پس بنظرم فکر اینکه مسائل رو کلا حذف کنین اشتباهه...شما میتونین مسائل اسید و باز و محلول هارو نخونین(چون اصولا داوطلب ها با این مسائل مشکل دارن)
فصل 1 یازدهم رو میتونین بجز قسمت شیمی الی بخونین...
فصل 3 رو هم کامل بخونین بنظرم
فصل 2 یازدهم رو اگه بخونین خیلی عالی میشه..
در کل توصیم بهتون اینه که حداقل متن همه درسهارو در حد یه سری مفاهیم کلی بلد باشین...اگه بتونین اینکار هارو انجام بدین شیمی حدود 50 تا 60 درصد امادگی دارین برای زدن

ریاضی:
تابع: 3الی5 تست...متوسط و سخت
مثلثات:4تست...سخت
حد و پیوستگی:3الی 4تست...متوسط و سخت
مشتق: 2الی 4تست...سخت
کاربرد مشتق:2الی 4تست...سخت
توان های گویا:0الی1 تست...اسان
معادله نامعادله:حدودا 3 تست...متوسط
مجموعه و الگو و دنباله: معمولا 1تست...متوسط
امار : حدودا 1 تست...اسان
احتمال(و شمارش): 2الی3تست...متوسط و سخت
لگاریتم و نمایی: 2الی 3تست...متوسط و اسان

خب...شاید تا الان پیش خودت گفته باشی من برای پیراپزشکی ازاد به این درصد های 50 60 احتیاج ندارم و با کمتر هم میشه رسید و اینا....
میخوام بهت بگم سر این قضیه حواست رو جمع کن...شاید سر جلسه نتونس به همه سوالهای مباحثی که خوندی پاسخ بدی...پس شما باید با یه همچین امادگی برین سر جلسه که خیالتون راحت باشه
از تراز معدل هم غافل نباشین..!!
موفق باشین🩷

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
سلام ببینین پر سوال بوددن با راحت بودن خیلی تفاوت داره...در اصل اینکه چه مباحثی راحتن فردیه و شخص به ...

خیلی خیلی ممنونم 

واقعا لطف کردین وقت گذاشتین 😘😘❤

از سردر گرمی در اومدم متشکرم .

خیلی خیلی ممنونم  واقعا لطف کردین وقت گذاشتین 😘😘❤ از سردر گرمی در اومدم متشکرم .

قربونت عزیزم موفق باشی🩷🩷

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃