2777
2789

سلام خانما 

من ۴ساله ازدواج کردم شب عروسیمون بین من و مادرم و مادرشوهرم بحث شدیدی شد ک من خانوادم پیش، فامیلمون‌ کوچیک شدیم اینم بگم فحش و این چیزا نبود بحث سر ب جا نیاوردن رسمی بود ک اصلا وجود نداشت😒از خودشون در آوردن...بگذریم 

من اون موقع خیلی خام بودم و فقط گریه کردم و بعد عروسی هم رفت و امد و باهاشون قطع نکردم و جواب توهیناشونو‌ ندادم ...ت این چهار سال هفته ای نبود ک ب خریت خودم ک چرا ت دهنشون نزدم فک نکنم و ت ذهنم هزار بار باهاشون میجنگم و هنور آروم نمیشم و گاها با همسرم بخاطر گذشته بحثمون میشه . از اون موقع دیگ خانوادش بی احترام ندیدم و مشکلی نداشتیم باهام اما من هنوز باهاشون ارتباط دارم اذیتم راحت نیستم انگار از مادرشوهرم متنفرم نمیدونم چیکار کنم ک فراموشم بشه بیشتر ناراحتم بخاطر اینکه اون سال تو دهنی محکمی بهش نزدم  لطفا بگید چیکار کنم با این حالم هی ازشون ت جمع دوری میکنم و انگار کوروت داره پیش میاد 

🌸🩷🪽A:S

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا نبش قبر گذشته به چه درد میخوره؟تویه فرصت خوب با یه بهونه درست حالشونو سرجا بیار اما حرفی از گذشته نزن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

فراموش کن اکثرخانواده هاسر رسم ورسوم بحث دارن،عزیزم بخشنده باش که خدا ازت خوشحال و راضی باشه به خودت بگو بخشیدم و اروم باش

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
خوب حالا نبش قبر گذشته به چه درد میخوره؟تویه فرصت خوب با یه بهونه درست حالشونو سرجا بیار اما حرفی از ...

تو نمیدونی من با چ بهونه ای 

نرم همسایه مادرشوهر بشم؟ چطوری بپیچونم بیا تاپیک اخرم 

تو نمیدونی من با چ بهونه ای  نرم همسایه مادرشوهر بشم؟ چطوری بپیچونم بیا تاپیک اخرم

قشنگ بگو دوری و دوستی این که دیگه بهونه نمیخواد همه میدونن نزدیکی کدورت میاره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

قشنگ بگو دوری و دوستی این که دیگه بهونه نمیخواد همه میدونن نزدیکی کدورت میاره

ببین لامصب ی زمین داریم کنار اینا 

ی کمی در حد اسکلت ساختیم هنوز اول کاره یهو چی بگم متوقف کنم بلند شم؟

اسکلت نزده بودیم راحت تر بودما اما الانم میشه اما من نمی دونم چطور 

چه رسمی

اینکه مامانم باید شبا حنابندون میرفت خونه داماد و به داماد و مادرش کادو میداد😒درصورتی ک ما رسم داریم همون شب عروسی فقط ب داماد کادو می دیم

خوب حالا نبش قبر گذشته به چه درد میخوره؟تویه فرصت خوب با یه بهونه درست حالشونو سرجا بیار اما حرفی از ...

مشکل اینه اهل بی احترامی و تیکه کنایه نیستم بی زبونم