2777
2789
عنوان

اگه خیانت ببینید وباردارم باشید چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 83 پست
گناهداره بچم تو پنج ماهم قلبش میزنه دست وپاش حتی انگشتاشم تو سونو دیدم

شاید داری اشتباه فکر میکنی باهمسرت صحبت کن مشکلو حل کن جوری میگی که واقعا میخوای سقط کنی گناهه بخدا 

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متن پیام چی بود؟ شما رو نمی دونم ولی من کلا میزارمش کنار

چجوری بزارم اخه

اون زنگ زده بود ب این که اره ازدواج کردمو فلان اینم گفته بود عکستونو بفرس اون فرستاده بود این گفته بود چه جیگری شدی و فلان و...

منوهمسرمو نی نیمون
به هیچ کس پیشنهاد قتل یه آدمو نده تو گناهش شریک میشی .

اره واقعا خیلی بده

چجور دلشون میاد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عزیزم من ۴ سال پیش ماه ۶ بارداری خیانت دیدم.تا مرز خودکشی رفتم

بدبین شدم

خونریزی گرفتم

و هنوز ک هنوزه فراموش نکردم.اینم بگم شوهرم دست رو قرآن گذاشت ک تکرار نکنه اما کرد.کاش درخاست طلاق میدادم ک عادی نمیشد واسش

خانما خیلی شلوغش میکنید ، دستش لرزیده ، چیزی نشده ، چارتا پیام داده . . . مطمئنا اگه پیاما در مورد ...

هیچوقت به پیشنهاداینایی ک میگن سقط کن گوش نمیدم عزیزم که.بچم گناه داره زندگیمه صدای قلبشو شنیدم یه عمر آرزو داشتم مامان بشم یروز .ولی خب الان بااین وضع چیکارکنم شوهرمم ابراز پشیمونی کرده ولی چون قبلا مورد مشابهی پیش اومده و اینبارم تکرارکرده نگرانم برا آینده و بخشیدنش

منوهمسرمو نی نیمون
چجوری بزارم اخه اون زنگ زده بود ب این که اره ازدواج کردمو فلان اینم گفته بود عکستونو بفرس اون فرستا ...

وای خدا مرگم بده

من بودم اول خونه رو روسری زنه خراب میکردم میرفتم درخونه اش یعنی چه ب شوهر مردم عکس میده 

اسکرین بگیر از پیاماشون بفرس واس خودت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عزیزم من ۴ سال پیش ماه ۶ بارداری خیانت دیدم.تا مرز خودکشی رفتم بدبین شدم خونریزی گرفتم و هنوز ک ه ...

چه خیانتی کرد اونموقع؟یعنی درچه حد؟

منوهمسرمو نی نیمون
چجوری بزارم اخه اون زنگ زده بود ب این که اره ازدواج کردمو فلان اینم گفته بود عکستونو بفرس اون فرستا ...

کنار گذاشتن یعنی دیگه صفر تا صدت براش نزار

یعنی برای آیندت بدون اون همییییییشه آماده باش

یعنی اگه تب کرد تصادف کرد ترکید نگرانش نباش فقط ظاهر حفظ کن خودت براش نکش

ودر نهایت اولویتت خودت باش اونم زاپاس 

مردی که خیانتکاره ارزش نداره یک ثانیه بهش رحم کنی همیشه مثل یه مهمون باش تو زندگیش اینطوری هیچ وقت نسبت به خودش و زندگیش وابستگی نخواهی داشت و دلسوزی نخواهی کرد 🫂

بزار همون خرابها صاحبش بشن

هیچوقت به پیشنهاداینایی ک میگن سقط کن گوش نمیدم عزیزم که.بچم گناه داره زندگیمه صدای قلبشو شنیدم یه ع ...

بزرگوار ، همون که گفتم ، جدی تو صورتش وایسید بگید داری بابا میشی ، خودتو جمع کن . . .

اکثر مردا تا تو صورتشون چیزی نخوره باهاش مواجه نمیشن

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
هیچوقت به پیشنهاداینایی ک میگن سقط کن گوش نمیدم عزیزم که.بچم گناه داره زندگیمه صدای قلبشو شنیدم یه ع ...

ازش تعهد بگیر 

سفت و سخت.حتی شده بگو یه چیزی بنامت بزنه

دختره رو تهدید کن و  پیام بده به شوهرش میگی

در صورت امکان خط شوهرتم عوض کن

اگه شوهرت ابراز پشیمونی کرده بخاطر بچه ات ببخشش.