2777
2789
عنوان

اگه خیانت ببینید وباردارم باشید چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 83 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیطون گولش زده. . .

تا کاری نکرده برو تو صورتش خیلی‌ جدی بهش بگو پس فردا قراره بابای ی بچه بشی ، دست از بچه بازی بردار

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

خب من سعی میکنم چند سال بعد ازدواج، زمانی که شناخت کامل رو طرفن پیدا کردم و مطمئن شدم آدم متعهدیه بعد یه بچه رو وارد زندگی کنم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من خیانت ندیدم...ولی احساس میکنم حالا که باردارم شوهرم چشم چرون شده ...کاش من اشتباه کنم

حساس شدی عزیزم 

منم همینطوری دم به دیقه جیق و گریه بود تو خونه

همه چیز بی نقص عالی و کامل است، من به نیرویی که فراتر از من است ایمان دارم❤
مستقیم باهاش صحبتکن بهترین کاره

حرف زدم گریه کرد کلی معذرت خواست ولی خب یبارم قبلا یه همچین موردمشابهی پیش اومده میترسم بازم پیش بیاد

منوهمسرمو نی نیمون

بخاطر بچه میبخشمش ولی دیگه حسی نداشتم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خانما خیلی شلوغش میکنید ، دستش لرزیده ، چیزی نشده ، چارتا پیام داده . . .

مطمئنا اگه پیاما در مورد رابطه بود اسی با ی لحن دیگه مینوشت ، چیز خاصی نبوده شما هم زرت میخواید بچشو بکشید . . . خدایی عقلم دارید !

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
خب من سعی میکنم چند سال بعد ازدواج، زمانی که شناخت کامل رو طرفن پیدا کردم و مطمئن شدم آدم متعهدیه بع ...

شناختن هزار درجه هم باشه هیچ وقت نه به خودت و نه همسرت این اعتماد صددرصد رو نداشته باش چون ما همه آدمیم و خطا و اشتباه جزئمونه البته انشاالله که هیچ وقت دچارش نشیم