تا کاری نکرده برو تو صورتش خیلی جدی بهش بگو پس فردا قراره بابای ی بچه بشی ، دست از بچه بازی بردار
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
خب من سعی میکنم چند سال بعد ازدواج، زمانی که شناخت کامل رو طرفن پیدا کردم و مطمئن شدم آدم متعهدیه بعد یه بچه رو وارد زندگی کنم
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
مطمئنا اگه پیاما در مورد رابطه بود اسی با ی لحن دیگه مینوشت ، چیز خاصی نبوده شما هم زرت میخواید بچشو بکشید . . . خدایی عقلم دارید !
🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
خب من سعی میکنم چند سال بعد ازدواج، زمانی که شناخت کامل رو طرفن پیدا کردم و مطمئن شدم آدم متعهدیه بع ...
شناختن هزار درجه هم باشه هیچ وقت نه به خودت و نه همسرت این اعتماد صددرصد رو نداشته باش چون ما همه آدمیم و خطا و اشتباه جزئمونه البته انشاالله که هیچ وقت دچارش نشیم