2777
2789
عنوان

اگه خیانت ببینید وباردارم باشید چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 83 پست
من چیکارکنم دیگه یبار قبلا جداشده بودم این ازدواج دوممه.غصم ازاینه.دوم ازاینکه پدرمادرخوبی ندارم کا ...

همینی که گفتمو انجام بده

زنگ بزن به اون زنه هم تهدیدش کن به شوهرت میگم بار اخرت باشه هرزگی میکنی و ...هم فحشش بده دلت خنک شه

شوهرتم تهدید کن بعد از بدنیا اومدن بچه طلاق میگیری و ...،حتما بگو چیزی بنامت بزنه

با شرایطی که داری بشین زندگیتو کن

همینی که گفتمو انجام بده زنگ بزن به اون زنه هم تهدیدش کن به شوهرت میگم بار اخرت باشه هرزگی میکنی و ...

آبروشم جلو خانوادش رفت فهمیدن سرچی بحثمون شده التماسم کرد که نزار آبروم بره یجا آبروتو میخرم ولی من گفتم من هیچوقت مث تو اینکارو نمیکنم که تو بخوای برامن آبروداری کنی

خیلی دلم سوخته آخه خیلی زندگیمو دوست داشتم فکرمیکردم خیلی خوشبختم😞

منوهمسرمو نی نیمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبروشم جلو خانوادش رفت فهمیدن سرچی بحثمون شده التماسم کرد که نزار آبروم بره یجا آبروتو میخرم ولی من ...

منم زندگیمو دوست داشتم،طوری که بچه دوممو باردار شدم

یه خواهری دارم ،به شوهرش خیانت کرد و شوهرش طلاقش داد.زمان مجردیش هم به یه پسر قانع نمیشد.همیشه همزمان ۴،۵ تا دوست پسر داشت

خلاصش کنم.هی جلوی شوهرم ادا اطوار در اورد.به مادرم گفتم وقتی من خونتم خواهرمم دعوت نکن.باهام دعوا کرد داری به خواهرت تهمت می زنی و از خدا نمی ترسی .ولی گوشهاش تیز شد!

یبار باز من خونه مامانم بودم .اونم دعوت کرد!پیش شوهرم اونقد ادا در اورد.اینبار مادرم بهش گفت خودتو جمع کن زشته!دید که من تهمت نزدم

گذشت و گذشت داشت خودشو واسه شوهرم جر میداد.

به خودمم میگفت شوهرت چه لبهایی داره.شوهرت از اون مردهاییه که زود وا نمی ده و .....

منم با مادرم سفت و سخت حرف زدم که وقتی من خونتم اونو دعوت نکن و میخوای زندگی منم از هم بپاشه.بالاخره مامانم قبول کرد. ولی چه فایده ماه سوم بارداریم تو گوشی شوهرم دیدم

عکس خواهرمو باز کرده و با عکسش خودارضایی کرده

چقد خودمو زدم و اشک ریختم.تا حالا به کسی نگفتم

فقط با مشاوره حرف زدم.که گفت تقصیر خواهرته.با دیوارم اون کارارو میکرد دیوار وا میداد و اینقد گریه نکن واسه بچه خوب نیست