2777
2789
عنوان

اگه خیانت ببینید وباردارم باشید چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 83 پست
کنار گذاشتن یعنی دیگه صفر تا صدت براش نزار یعنی برای آیندت بدون اون همییییییشه آماده باش یعنی اگه ...

چقدرزندگی سخته

کاش میمرد اصلا 

برایه زن خیلی سخت و زجراوره که دیگه صفرتاصدشو براطرف نزاره و بش اهمیت نده

منوهمسرمو نی نیمون
بزرگوار ، همون که گفتم ، جدی تو صورتش وایسید بگید داری بابا میشی ، خودتو جمع کن . . . اکثر مردا تا ...

تو صورتش زدم این دومین باره که همچین چیزی پیش میاد ولی اونبار به یه شکل دیگه .وارد یه سایت شده بود و ثبت نام کرده بود.من میترسم میترسم ببخشم و بازم پیش بیاد

منوهمسرمو نی نیمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدرزندگی سخته کاش میمرد اصلا  برایه زن خیلی سخت و زجراوره که دیگه صفرتاصدشو براطرف نزاره و ب ...

اونکه نمیمیره

تازه بدونه موندگاری بدترم میکنه

زجرآور چی برین بهش لیاقت نداره حس دلسوزی و توجهت ازش بگیر 

مردی که سست عنصره ارزش ایثارررررررر نداره وسلام

تو صورتش زدم این دومین باره که همچین چیزی پیش میاد ولی اونبار به یه شکل دیگه .وارد یه سایت شده بود و ...

انشالله هدایت میشه

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
ازش تعهد بگیر  سفت و سخت.حتی شده بگو یه چیزی بنامت بزنه دختره رو تهدید کن و  پیام بده به ...

گفت خطمو عوض میکنم ولی من بش گفتم فقط گمشو دیگه نمیخوام ببینمت

منوهمسرمو نی نیمون
چقدرزندگی سخته کاش میمرد اصلا  برایه زن خیلی سخت و زجراوره که دیگه صفرتاصدشو براطرف نزاره و ب ...

ببخشید عزیزم ولی با دختره تهدیدش کن . بگو میری پیام رو به شوهرش نشون میدی . جسارت نباشه به همسرتون بگین شما که ظاهرا عیرت نداری شاید شوهر اون غیرت داشته باشه جمعتون کنه 🙈🙈

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
کنار گذاشتن یعنی دیگه صفر تا صدت براش نزار یعنی برای آیندت بدون اون همییییییشه آماده باش یعنی اگه ...

چقد خوب توصیف کردی،دقیقا عین کاری که من میکنم

منم از شوهرم یه چیزی دیدم کلا از قلبم گذاشتمش کنار

پاش شدیدا ضربه خورد،کلیه اش درد گرفت، نصف شب رفت بیمارستان،هیچ کدوم برام مهم نبود و نگرانش نشدم

چه کنم دو تا بچه دارم و وقتی دومی رو باردار بودم و قلب بچه میزد، دیدم

اونکه نمیمیره تازه بدونه موندگاری بدترم میکنه زجرآور چی برین بهش لیاقت نداره حس دلسوزی و توجهت ازش ...

نمیدونم چرا شانسه من اینه

مردخوبی بود همه جا هوامو داشت هرچی میخوام برام کم نمیزاره خیلی بم محبت میکرد نمیدونم چرا من شانس ندارم حتما باید یجای کارم بلنگه

منوهمسرمو نی نیمون
ببخشید عزیزم ولی با دختره تهدیدش کن . بگو میری پیام رو به شوهرش نشون میدی . جسارت نباشه به همسرتون ب ...

ادامه دارنبود پیاما ،مربوط به دوهفته پیش بود تو یه روز بود

منوهمسرمو نی نیمون
چقد خوب توصیف کردی،دقیقا عین کاری که من میکنم منم از شوهرم یه چیزی دیدم کلا از قلبم گذاشتمش کنار پ ...

بهترین انتقام همینه نادید بگیریش

طلاق دردی دوا نمیکمه مخصوصا اونی که به پاهاش زنجیر بچه زدن

مرد خیانتکار باید مثل یه حمال ببینی و بهش رحم نکنی

دوست من اینقدر به ماشین شوهرش خسارت میزنه خداشاهده هرماه سه تومن میزاره توپاچه اش میگه کچل پدرسگ بازم باید جونش دربیاد 🤣

بزار بی وجدان خطشو عوض کنه یه مدت کلا بهش رو نده جسارتا چی پیام داده بود؟

تو پست ها نوشتم که

طرف مث اینکه بش زنگیده که حال واحوال واینا که اره ازدواج کردم اینم گفته بود عکستونو بفرس .اونم عکس روفرستاده بود اینم نوشته بود ای جااان چه جیگری شدی و فلان 

باهم رابطه دارید الان که عقدین ؟😑

منوهمسرمو نی نیمون
ادامه دارنبود پیاما ،مربوط به دوهفته پیش بود تو یه روز بود

به هرحال راه تکرار بر خطر رو ببند . چون اون خانم ممکنه باز هم هوس کنه که برای یکی درد دل کنه . حداقل از شر  این یکی فعلا خلاص شی . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭