2777
2789

دخترا چرا من انقدر اعتماد به نفسم کمه 😞و این تاثیر بدی میزاره رو همه جنبه های زندگی

روابطم بحدی محدوده ک باورتون نمیشه حتی یدونه دوست صمیمی ام ندارم کلا بهتر بگم هیچ دوستی ندارم روابطم در حد خانواده است.

زود رنج و حساسم هستم خسته شدم از این وضعیت زندگیم بیش از حد از هیجان خالیه 

اگه شما این تجربه رو داشتین و تونستین از پسش بربیاین کمک کنید♥️

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه راهشو بلد شدی ب منم بگو

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی

اعتماد بنفس ریشه دار تو بچگی و محیط خانواده ای ک بزرگ میشی و رشد میکنی

همه چیز ما از کودکی ما شکل میگیره

اعتماد بنفسم یعنی باور 

ب خودمون و توانمندی هامون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من نمیدونم چمه

تو ذهنم یه کسیم که اداب معاشرت قوی داره و بگو بخند

ولی جلو بقیه روم نمیشه🥲🥲

خیلیا از دوستام اقبل دوستیمون میگفتن فکر میکردیم خودتو میگیری ولی اینجوری نبود

نمیدونم مشکل چیه

درونگرام نمیتونم با بقیه صحبت کنم

اعتماد به نفسشو ندارم

خجالت میکشم

ای خدا...

این ی طرف

قدرت نه گفتنم ضعیفه

دلم نمیاد کسی ازم ناراحت بشه🥺

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
24

منم مثل تو بودم توجمع تا سوال نمیکردن حرف نمیزدم همش میگفتن زنده ای؟

اما خداروشکر از وقتی رفتم سرکار خیییلییی عالی شدم توجمع حرف میزنم .حرف زدنم خوب شده.خودمم ازین تغیرم تعجب میکنم

سرکار نمیری ورزش نمیکنی بیرون زیاد نمیری

ببین خانواده واقعا خیلی تاثیر داره گاهی خیلی دلم ازشون میگیره با تمام عشقی که نسبت بهشون دارم.متاسفانه محدودیت های زیادی حتی تو این سن دارم.بیرون زیاد نمیرم ولی ورزش رو دارم سرکار هم اجازه نمیدن بجز از راه درس

فرزند اول هم هستم حساسیت پدرم خیلی زیاده 😞

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

اعتماد بنفس ریشه دار تو بچگی و محیط خانواده ای ک بزرگ میشی و رشد میکنی همه چیز ما از کودکی ما شکل م ...

دقیقا من خودم تقریبا ریشه هاشو میدونم چرا ولی نمیتونم خیلی چیزارو تغییر بدم ک دست من نبوده در گذشته الان ک بزرگ شدم واقعا داره آسیب میزنه بهم.

من نمیدونم چمه تو ذهنم یه کسیم که اداب معاشرت قوی داره و بگو بخند ولی جلو بقیه روم نمیشه🥲🥲 خ ...

چقدر منی 🥴میفهممت کاملا

منم مثل تو بودم توجمع تا سوال نمیکردن حرف نمیزدم همش میگفتن زنده ای؟ اما خداروشکر از وقتی رفتم سرکا ...

نه من تو جمع های خانوادگی اوکیم بیرونم برم پیش بیاد حرف میزنم ولی کلا زیادی مثبتم از بچگی دختر خوب فامیل بودیم و حالم داره بهم میخوره از این چون همین تموم هیجان زندگیم رو گرفت زیادی مثبت بودن هم خوب نیست واقعا 

الان مثلا میگم تو جمع دوستانه باشم کسی حرف بد بزنه من خیلی معذب میشم انگار من اون حرف رو زدم یا مثلا یسری شیطنت‌های دخترونه با دوستام قبلا بیرون میرفتیم ب شوخی یچیزی میگفتن من بجا اینکه در لحظه شاد باشم مثل اونا بخندم معذب میشم ک این رفتار بدی بود الان بقیه میگن چقدر بی ادبن اینا نمیدونم متوجه حرفم میشی یا نه ولی بیش از حد همه چیز و تجزیه تحلیل میکنم و این واقعا آزار دهنده است.